W poprzednich ciążach nie pamiętam ile płaciłam, ale groszowe sprawy. Z tym, że ja mam zakrzepicę w wywiadzie, może dlatego?Ja mam kolejną wizyte po dwóch tygodniach od ostatniej, a co ile bedziemy sie spotykac z ta lekarka to sama jestem ciekawa. Mam nadzieje, ze co 2 tyg, przynajmniej na razie.. ale bedzie mnie prowadzic w poradni patologii ciąży na NFZ, wiec nie wiem jakie mają tam przepisy.
A jeszcze odnosnie tej heparyny, to placicie za nia? Ja pierwsze 2 opakowania placilam 100% (czyli ponad 160 zl za 20 ampulek), ale wtedy bylam u innego ekarza prywatnie i mimo ze byl juz pecherzyk w macicy to dal mi pelnoplatna. Teraz dostalam za darmo, ale lekarka mi wypisala z przychodni gdzie pracuje na NFZ i tu bez problemu. Czyżby prywatni lekarze nie mogli wypisac na ryczałcie?
reklama
Mnie też jest ciągle zimno ,@anka225 też bym chętnie sie zanurzyla we wrzątku tak mi jest zimno ciagle, ze jak mam sie isc umyć to az mną trzęsie.. spie w szlafroku i pod kołdrą, podczas gdy moje dziecko i mój mąż śpią rozkopani
Bibi89
Fanka BB :)
Dostałam Cariban ale nie wiem czy jest dostępny w PLSuper! Bardzo dobre wiadomosci a co dostalas na mdłości? Ja dzis kupilam jakis anaketon, mam nadzieje ze trochę pomoże
A prywatnie chodziłaś? Nie wiem w sumie jak oni to liczą, może lekarz musi miec podpisana umowe z nfz..W poprzednich ciążach nie pamiętam ile płaciłam, ale groszowe sprawy. Z tym, że ja mam zakrzepicę w wywiadzie, może dlatego?
@Bibi89 aa bo zapomnialam, ze Ty nie w PL mieszkasz
KasiaF92
J
a chodzę prywatnie i na pierwszej wizycie dostałam ryczałt a teraz już darmoweJa mam kolejną wizyte po dwóch tygodniach od ostatniej, a co ile bedziemy sie spotykac z ta lekarka to sama jestem ciekawa. Mam nadzieje, ze co 2 tyg, przynajmniej na razie.. ale bedzie mnie prowadzic w poradni patologii ciąży na NFZ, wiec nie wiem jakie mają tam przepisy.
A jeszcze odnosnie tej heparyny, to placicie za nia? Ja pierwsze 2 opakowania placilam 100% (czyli ponad 160 zl za 20 ampulek), ale wtedy bylam u innego ekarza prywatnie i mimo ze byl juz pecherzyk w macicy to dal mi pelnoplatna. Teraz dostalam za darmo, ale lekarka mi wypisala z przychodni gdzie pracuje na NFZ i tu bez problemu. Czyżby prywatni lekarze nie mogli wypisac na ryczałcie?
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam. Jak ostatnio byłam u mojego lekarza w szpitalu to wipisał mi luteinę na refundację a teraz bylam u niego prywatnie i już musiałam zapłacić więc chyba nie mogą takJa mam kolejną wizyte po dwóch tygodniach od ostatniej, a co ile bedziemy sie spotykac z ta lekarka to sama jestem ciekawa. Mam nadzieje, ze co 2 tyg, przynajmniej na razie.. ale bedzie mnie prowadzic w poradni patologii ciąży na NFZ, wiec nie wiem jakie mają tam przepisy.
Aaaanna
badanie genetyczne takie rozszerzone wykonywane z krwi matki niestety płatne 2 tys.Cudne wieści.
A co to takiego płodowe DNA?
Co wykrywa?badanie genetyczne takie rozszerzone wykonywane z krwi matki niestety płatne 2 tys.
PrywatnieA prywatnie chodziłaś? Nie wiem w sumie jak oni to liczą, może lekarz musi miec podpisana umowe z nfz..
@Bibi89 aa bo zapomnialam, ze Ty nie w PL mieszkasz
reklama
kasienka862
Dziewczyny... Wybiła moja godzina snu... Życzę więc Wam Dobrej i Spokojnej Nocy :-) Do jutra :-)