reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Dzięki, spróbuje, bo już normalnie ledwo żyje, sto razy bardziej wole mieć mdłości 😜
Polecam po prostu wypić na czczo szklankę ciepłej przegotowanej wody. Nie będzie efektu sraczki, a pomóc powinno. Mnie też wreszcie jelita ruszyły jak zaczęłam jeść więcej warzyw a było to wyzwanie bo na początku naprawdę się zmuszałam do papryki czy ogórków. Tylko pomidor od początku wchodził.

Hej ☺️ dzisiaj miałam wizytę. 8+6.
Dzidziuś rozwija się prawidłowo, jednak lekarz wykrył na USG widoczne cechy odklejania się kosmówki.... Czy któraś z Was ma podobny problem ? Albo może przechodzila w poprzedniej ciąży i chciałaby się podzielić info ? Pozdrawiam ❤️

reklama
Do góry