KlaudiaHello
Początkująca w BB
Ciągłe problemy żołądkowe niestety. Poza tym mnóstwo stresu, nie umiem się go wyzbyć.Witamy jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciągłe problemy żołądkowe niestety. Poza tym mnóstwo stresu, nie umiem się go wyzbyć.Witamy jak się czujesz?
dziewczyny ja miesa nie jemMi mięso wchodzi. Ogólnie wieczorem mi wchodzi wszystko. Gorzej w południe. Nawet czasem kawa mi nie wchodzi, a wydaje mi się że miałam na nią chęć.
@Misia911 u mnie tez codziennie bóle pleców, ciężko mi dluzej siedzieć, wiecej leze i jest lepiej mam zwężenie przestrzeni miedzykregowej i odzywał sie też nerw kulszowy - jesien/zima regularnie chodzilam do fizjoterapeuty i bardzo mi pomogl myślę, ze niedługo tez sie umowie na jakas fizyte wlasnie do fizjo uro
Robiłam mu wczoraj inhalacje i cały dzień smarkałam nos. Katar żółty więc bakteryjny. Dzisiaj wstał i stwierdzil że w sumie już nie ma takiego kataru. Poszedł na kilka godzin, zobaczymy co dalej.O nie po 3 dniach choroba już nie idzie jutro?
Ja musze co noc wstawać na sikanie no nie prześpie jak nie pójde. Pamiętam ze przy końcówce ciąży to później nawet 2 razy chodziłam.Ja wstałam i pierwsza myśl - ku***za dobrze spałam, siku nie wstawałam - czuje się znowu sobą .. blee już pewnie moj mózg się stresuje przed piątkowym usg ... i znowu czuje się jakbym nie była w ciąży dobra nic wstaje ogarniam się do pracy byle do piątku serio chciałabym mieć jakiś objaw dla uspokojenia głowy - ale chyba już mnie to nie spotka
Kurde współczuję. Mi nic nie śmierdzi. Jedynie rano nic nie zjem ale to dlatego, że czuje jak mój żołądek odmawia posłuszeństwa.dziewczyny ja miesa nie jem
od kilku tygodni zyje o chlebie, ale bez skorek ( bo skorki smierdza) z bialym serkiem i czasem sie zmusze do jajecznicy z keczupem ( taki dziwny ciazowy smak).Nawet suchy ziemniak nie chce przejsc. Co gorsza musze gotowac dla ekipy, staram sie robic mniej smierdzace rzeczy, ale nawet syn jedzacy na sniadanie kabanosy to dramat.
Mi też nie śmierdzi ale to dlatego że mi węch nie wrócił po covidzie bo wcześniej to byłam mega wyczulona a teraz to słabo czuję cokolwiek. Wczoraj lekko czułam jak mąż gotował bigos i to mi śmierdziało więc nie jadłam potem wziął się za jedzenie lodów i śmiał się że to moja wina bo on wcześniej nie miał takich smaków że bigos a za chwile lody.Kurde współczuję. Mi nic nie śmierdzi. Jedynie rano nic nie zjem ale to dlatego, że czuje jak mój żołądek odmawia posłuszeństwa.
Po 11/12 zjem parowki. Ale dziś mam problem bo mi się PAROWKI SKOŃCZYŁY! Właśnie wstaje z łóżka, cycki mnie bolą. Sama już nie wiem czy lepiej mi w staniku czy bez.
Hejka i dzień doberek wszystkimZjadłaś naleśniki?