reklama
Na NFZ dostałam tylko morfologię, glukoze , mocz i grupę krwi. Od prywatnego dużo więcej, ale czekam na kolejną wizytę nfz w środę, może dopisze coś więcej. Jak nie będę musiała zrobić prywatnieDobry wieczór wszystkim
Mam kilka pytań, bo jestem zielona jak szczaw a to pierwsza ciąża
1. Jestem w 11+2 TC a nie mam żadnych objawów, może senność i bolesne nabrzmiałe piersi i to wszystko. Czy ktoś ma podobnie? Trochę mnie to martwi.,.
2. Jakie miałyście zlecane już badania? Bo mi się wydaje że jakiś malo tych badań jest póki co...
Daanaa
Fanka BB :)
A to te wszystkie były to może okNa NFZ dostałam tylko morfologię, glukoze , mocz i grupę krwi. Od prywatnego dużo więcej, ale czekam na kolejną wizytę nfz w środę, może dopisze coś więcej. Jak nie będę musiała zrobić prywatnieZobacz załącznik 1439245
Darina87
Umówilam się do innego jeszcze lekarza na środę, bo mój lekarz będzie wtedy na urlopie. Później sama zaczynam urlop i zastanawiam się jak będzie. Tymczasem miło słyszeć, że u Was dobrze i są bijące serduszka
Jest jedno, ale cóż cieszę się tym jednym a w. Zasadzie boję soe cieszyć
kasienka862
Ja mam dowciapna ;-) I miałam w opakowaniu aplikator do tabletek :-)doustna Luteina jest koszmarna. I strasznie gorzka.
I Dzień Dobry Wszystkim Mamusiom :-) Miłego Dnia :-) ja jadę właśnie zawieźć młodego do żłobka I do pracy na 7
pietraczkaa
Miłego dniaJa mam dowciapna ;-) I miałam w opakowaniu aplikator do tabletek :-)
I Dzień Dobry Wszystkim Mamusiom :-) Miłego Dnia :-) ja jadę właśnie zawieźć młodego do żłobka I do pracy na 7
Ja jeszcze leżę w łóżku i pije kawę do pracy mam na 8, więc zaraz będę się zbierać. Dobrze, że już piątek. Następny tydzień cały wolny
Aaaanna
ok mówię tylko że jest trz doustna ja biorę. I nie polecam bo jest bardzo niedobra.Ja mam dowciapna ;-) I miałam w opakowaniu aplikator do tabletek :-)
ja biorę femibion 1 plus kwas foliowy osobno (w większej dawce, na receptę) ale u mnie jest wskazanie do tego kwasuDziewczyny a bierzecie jakieś złożone suplementy witaminowe?
Ja poki co biorę metfolin, wit. D, magnez, omega 3.
Polecacie coś złożonego i dobrego?
reklama
ja w pierwszej ciąży brałam mama dha plus, teraz femibion. Nieraz z tym pierwszym miałam problemy z połknięciem, no i tam są tabletki 2x dziennie, stąd przeszłam na femibion- łatwiejszy do przełknięcia i tylko 1, jedynie minus, że femibion nie ma dhaMi babka w aptece mówiła, że to wszystko to niby to samo, ale inny producent. I dlatego kupiłam vita min plus mama. Ale lekarz Mi polecił " Mama DHA i femiblon " bo mają najlepszy skład.
Już zgłupiałam ale wolę słuchać lekarza.