reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Mam przewlekłą chorobę nowotworową krwi od 9 lat. Dlatego jestem przypadkiem 1 na milion. Leczę się u najlepszego gościa w Polsce, ale na drugim końcu Polski. Jedyny, który nie widzi nic złego w tym, żebym mogła mieć dzieci. Ale teraz wiadomo dla dobra sytuacji musi być współpraca ginekolog-hematolog w 1 miejscu. Dla tych lekarzy profesorków jestem czymś nowym i oni chętnie mnie przygarniają dla nowinek medycznych itp.
A ci lekarze co się nie znają, boją się mnie panicznie.
Jejku, ale Ty silna babka jesteś, ile musiałaś przejść zeby byc w tym miejscu co teraz to nawet nie chce sobie wyobrażać.. dobrze, ze udalo Ci sie trafic na dobrych lekarzy..

@pietraczkaa a czemu masz glukoze? Teraz juz to musisz robic? Jaki mialas wynik na czczo? Ja w zeszlym tyg mialam ma czczo 92, czyli tez mnie to czeka? 🙄 To pewne juz ze wyjdzie cukrzyca jak sa takie wyniki na czczo? A co do pieska no to fakt, ciężko mu to wytłumaczyć, żeby nie szalała 😁 dobrze, ze operacja się udała i wróci do sprawnosci. A jakie masz pieski? Jaka rasa?

Jejku, ale Ty silna babka jesteś, ile musiałaś przejść zeby byc w tym miejscu co teraz to nawet nie chce sobie wyobrażać.. dobrze, ze udalo Ci sie trafic na dobrych lekarzy..

@pietraczkaa a czemu masz glukoze? Teraz juz to musisz robic? Jaki mialas wynik na czczo? Ja w zeszlym tyg mialam ma czczo 92, czyli tez mnie to czeka? 🙄 To pewne juz ze wyjdzie cukrzyca jak sa takie wyniki na czczo? A co do pieska no to fakt, ciężko mu to wytłumaczyć, żeby nie szalała 😁 dobrze, ze operacja się udała i wróci do sprawnosci. A jakie masz pieski? Jaka rasa?
Prawda @Serio to silna kobieta ❤️

Miałam na czczo wczoraj 97 🤬 także jutro wzięłam wolne i jadę z rana pić glukozę, kupiłam cytrynowa.
Mamy dwie Chihuahua 😍 to są wariatki, ale są też bardzo młode, jedna skończyła rok w lipcu, druga rok będzie miała w listopadzie. Ja ogólnie kocham wszystkie pieski ♥️ a od zawsze marzyłam o Chihuahua ale mąż nie bardzo chciał, a jak już zakupiliśmy jedna to raz dwa trzeba było szukać drugiej, bo takie fajne pieski 😂

reklama
Do góry