Mmiiaa
Fanka BB :)
Ja mialam 2 tygodnie temu na czczo 89,5 i jutro powtarzamNooo tak ehhh glukoza też mnke lubi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam 2 tygodnie temu na czczo 89,5 i jutro powtarzamNooo tak ehhh glukoza też mnke lubi
W pierwszej ciąży miałam na czczo 91 upiekło mi się ale w tej niestety, trzeba zrobić.
Też masz robić wcześniej?
Jejku, ale Ty silna babka jesteś, ile musiałaś przejść zeby byc w tym miejscu co teraz to nawet nie chce sobie wyobrażać.. dobrze, ze udalo Ci sie trafic na dobrych lekarzy..Mam przewlekłą chorobę nowotworową krwi od 9 lat. Dlatego jestem przypadkiem 1 na milion. Leczę się u najlepszego gościa w Polsce, ale na drugim końcu Polski. Jedyny, który nie widzi nic złego w tym, żebym mogła mieć dzieci. Ale teraz wiadomo dla dobra sytuacji musi być współpraca ginekolog-hematolog w 1 miejscu. Dla tych lekarzy profesorków jestem czymś nowym i oni chętnie mnie przygarniają dla nowinek medycznych itp.
A ci lekarze co się nie znają, boją się mnie panicznie.
Ja mialam 2 tygodnie temu na czczo 89,5 i jutro powtarzam
To nie jest wysoko masz obawy przed testem?Ja mialam 2 tygodnie temu na czczo 89,5 i jutro powtarzam
Prawda @Serio to silna kobietaJejku, ale Ty silna babka jesteś, ile musiałaś przejść zeby byc w tym miejscu co teraz to nawet nie chce sobie wyobrażać.. dobrze, ze udalo Ci sie trafic na dobrych lekarzy..
@pietraczkaa a czemu masz glukoze? Teraz juz to musisz robic? Jaki mialas wynik na czczo? Ja w zeszlym tyg mialam ma czczo 92, czyli tez mnie to czeka? To pewne juz ze wyjdzie cukrzyca jak sa takie wyniki na czczo? A co do pieska no to fakt, ciężko mu to wytłumaczyć, żeby nie szalała dobrze, ze operacja się udała i wróci do sprawnosci. A jakie masz pieski? Jaka rasa?
A no to rozumiem. Lepiej sprawdzić. A od którego tygodnia miałaś insulinę?W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę na insulinie, więc teraz pewnie badania da mi szybciej do zrobienia. Zobaczymy
Dzięki. .omg, bidula... Nie słyszłam nigdy o takiej chorobie. Bardzo współczuję Rozumiem, że znaleźć w tym kraju takich lekarzy to jest bardzo ciężko. Więc oby w Twoim otoczeniu pojawiali się tylko tacy
A no to rozumiem. Lepiej sprawdzić. A od którego tygodnia miałaś insulinę?
A własnie, są jakieś plany założyć wątek prywatny?Dzięki. Ale jakoś tak mi się układa, że trafiam na lekarzy aniołów. Specjalnie nie pisze całej nazwy swojej choroby, bo chce być anonimową w internecie. A dużo osób zna mnie po chorobie niestety, a forum mamy publiczne.