reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Dzięki. Ale jakoś tak mi się układa, że trafiam na lekarzy aniołów. Specjalnie nie pisze całej nazwy swojej choroby, bo chce być anonimową w internecie. A dużo osób zna mnie po chorobie niestety;), a forum mamy publiczne.

Rozumiem nie musisz tu nic pisać
Tym bardziej trxymam kciuki🤞 😘

Ja idę do diabetologa 9 września bo ja cukrzyk i od razu na insulinę przejdę. Na razie biorę metformax 1000 1×2 ale mój ginekolog mówił że mogę brać tabletki do 16 tygodnia. Jeszcze biorę letrox ale na szczęście moje tsh powyżej 1.

O 😢 u was też wysyłają od razu na test?
No obawiam się tej cukrzycy, ale co zrobić
Nie właśnie. Tzn nie wiem bo dziś dostałam wyniki i byłam u dietetyka bo moja endo ma termin dopiero na 29.09.
Ja biorę metformine ale bardzo mała dawkę i chyba będzie mi musiała zwiększyć. Powiedziała mi dietetyczką że jutro się z moją endo skonsultuje i jeśli uzna że potrzebna zmiana dawki albo przyspieszyć wizyte to ma się ze mną skontaktować.

Narazie dala mi wskazówki co do diety i zmiany nawyków i zobaczymy. W piątek mam pierwsza wizytę u gina może też coś podpowie

reklama
Do góry