pietraczkaa
Fanka BB :)
Rozumiem. Może tym razem będą lepsze wynikiMniej więcej w połowie ciąży, bo wtedy była krzywa a jak robiłam badania z krwi to zawsze na granicy bywały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. Może tym razem będą lepsze wynikiMniej więcej w połowie ciąży, bo wtedy była krzywa a jak robiłam badania z krwi to zawsze na granicy bywały
Moja Glukoza tez juz pokazała na co ją stać... wczoraj 102
Oby każda z nas z takimi przychodziła, no poza moim testem obciążenia glukoza
Przy jakich wynikach dostałaś insuline?W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę na insulinie, więc teraz pewnie badania da mi szybciej do zrobienia. Zobaczymy
Dzięki. Ale jakoś tak mi się układa, że trafiam na lekarzy aniołów. Specjalnie nie pisze całej nazwy swojej choroby, bo chce być anonimową w internecie. A dużo osób zna mnie po chorobie niestety, a forum mamy publiczne.
Rozumiem. Może tym razem będą lepsze wyniki
O u was też wysyłają od razu na test?Moja Glukoza tez juz pokazała na co ją stać... wczoraj 102
Przy jakich wynikach dostałaś insuline?
Wiadomo ja akurat na pierwsze USG poszłam z wynikami ale to zupełnie przez przypadek i na farcie dostałam skierowania.Chciałabym, ale najpierw usg, a potem będziemy się martwić badaniami
Moja Glukoza tez juz pokazała na co ją stać... wczoraj 102
Przy jakich wynikach dostałaś insuline?
Nie właśnie. Tzn nie wiem bo dziś dostałam wyniki i byłam u dietetyka bo moja endo ma termin dopiero na 29.09.O u was też wysyłają od razu na test?
No obawiam się tej cukrzycy, ale co zrobić