reklama
Paolx
Fanka BB :)
Już po Wszytsko jest w porządku niestety nie mam zdjecia bo dzidzia uprawiała jogę i ciężko było zrobić fajne zdjęcie nawet nie zmierzyła bo się nie dało, dało zmierzyć sie tylko stopkę i podejrzeć płeć to już potwierdzone ze dziewczynka ASP 149min,waga 90g dzisiaj 14+2 ale według badania 13+6. Wyniki pappa idealne wszędzie niskie ryzyko trisomi.@Paolx jak tam wizyta?
Paolx
Też tak mam od czasu do czasu tylko i wyłącznie wieczór jak już się kładę do łóżka spać i usnąć nie mogęHej dziewczyny. Nie wiem czemu ale już 2 raz mi się zdarzyło takie kołatanie serca czułam jak serce mi wali cały czas jakby zaraz miało wyskoczyć.. Wczoraj wieczorem mi się to zdarzyło kiedy się wykapalam i się położyłam przed tv i dopiero przeszło jak zasnęłam ostatnio 2 tygodnie tak samo przed spaniem.. Nie wiem czy coś z sercem czy to z tego stresu całego
agula301
W piąteczek, mam nadzieje ze dzidzia będzie współpracować i pokaże czy jest chłopcem czy dziewczynka a Ty kiedy wizytujesz ?Agula kiedy masz wizytę?
Ja biorę właśnie prenatal duo i lekarz powiedział ze super dodatkowo biorę magnezDziewczyny pytanie jakie witaminy dla 2 trymestru zazywacie? Ja aktualnie biorę prenatal duo ale kazała mi zmienić na pueria duo bo mówiła że są lepsze ale widze ze w skaldzie nie ma witaminy b12 itp i się zastanawiam które lepsze?
XnetiX
Super! Dobrze słyszeć, to tak jakbym sama poszła na wizytę i dowiedziała się, że wszystko ok, podnosi na duchuJuż po Wszytsko jest w porządku niestety nie mam zdjecia bo dzidzia uprawiała jogę i ciężko było zrobić fajne zdjęcie nawet nie zmierzyła bo się nie dało, dało zmierzyć sie tylko stopkę i podejrzeć płeć to już potwierdzone ze dziewczynka ASP 149min,waga 90g dzisiaj 14+2 ale według badania 13+6. Wyniki pappa idealne wszędzie niskie ryzyko trisomi.
Starlights
Heeej, u nas też baaardzo wietrznie, troszkę popadało, a poranek był bardzo ładny
Zaczęłam odczuwać takie bulgotanie lekkie w podbrzuszu (dziś 15t się zaczyna wg USG) - czytałam, że pierwsze ruchy mogą być w ten sposób odczuwane mniej więcej w 15 tygodniu i mylone z pracą jelit ciekawe, czy to to.
Coraz bardziej doskwiera mi też ból pleców nie mogę za dużo chodzić, bo od razu boli..
Zaczęłam odczuwać takie bulgotanie lekkie w podbrzuszu (dziś 15t się zaczyna wg USG) - czytałam, że pierwsze ruchy mogą być w ten sposób odczuwane mniej więcej w 15 tygodniu i mylone z pracą jelit ciekawe, czy to to.
Coraz bardziej doskwiera mi też ból pleców nie mogę za dużo chodzić, bo od razu boli..
U nas też trzeci dzień okropny wiatr, bez czapki nie ma co wychodzić. Ciśnienie chyba niskie, bo spać się chce i głowa trochę boli. Co do ruchów to ja czuję czasami przed snem jak się już położę, jest cisza i wtedy się bobas delikatnie odzywa.
Dzisiaj na zakupach czułam się już jak pełnoprawna ciężarna z brzuchem.
Załączniki
Starlights
U nas też trzeci dzień okropny wiatr, bez czapki nie ma co wychodzić. Ciśnienie chyba niskie, bo spać się chce i głowa trochę boli. Co do ruchów to ja czuję czasami przed snem jak się już położę, jest cisza i wtedy się bobas delikatnie odzywa.
Oj no pięknie! U mnie jeszcze idzie się ukryć o ile ubieram bluzę lub luźny sweter - również odpowiednio długie, aby zakryć moje rozpięte rozporki
reklama
Ola0207
Jak zmieniłam spodnie na ciążowe to doceniłam brak rozpiętego rozporkanaprawdę różnica jest ogrooomnaOj no pięknie! U mnie jeszcze idzie się ukryć o ile ubieram bluzę lub luźny sweter - również odpowiednio długie, aby zakryć moje rozpięte rozporki