reklama
Marta_1991
Fanka BB :)
Nie denerwuj sięCudowniewspaniały dżentelmen Ci wyrósł
Moja 11 latka, która bardzo chciała mieć rodzeństwo to podchodzi z dystansem, nie dotyka, nie przytula, jakby nie docierało do niej albo jakby dotarło, że nie będzie już tylko ona... A mąż? Mąż mnie na nowo denerwuje. Dziś do 3 rano spałam w otwartym domu, bo nie zamknął a wchodził ostatni. Tak wszyscy chcieli dzidzi, tylko nie ja a widzę, że teraz jakby role zupełnie się odmieniły. Już się nie mogę doczekać co przyniesie nowy dzień...

StopKlatka
A bierzesz magnez? Generalnie nasze organizmy produkują teraz więcej krwi więc takie rzeczy się zdążająHej dziewczyny. Nie wiem czemu ale już 2 raz mi się zdarzyło takie kołatanie serca czułam jak serce mi wali cały czas jakby zaraz miało wyskoczyć.. Wczoraj wieczorem mi się to zdarzyło kiedy się wykapalam i się położyłam przed tv i dopiero przeszło jak zasnęłam ostatnio 2 tygodnie tak samo przed spaniem.. Nie wiem czy coś z sercem czy to z tego stresu całego
StopKlatka
Ja tez mam nerwice lękowa ale radzę sobie z nia robiąc cos bo.im bardziej leżę tym bardziej "słucham organizmu"Właśnie też tak myślę bo ja chyba w ogóle mam nerwice lękowa i depresje nie byłam u lekarza ale sama widzę po sobie i rodzina i bliscy mi zwracają na to uwagę.. W kwietniu już miałam takie bóle czułam że mam zatorowość płucna przez trombofilie zrobiłam prześwietlenie klatki piersiowej usg tarczycy badania krwi ekg wszystko ok a czułam że mnie ciągle boli aż się trzęsłam wyladowowalam na izbie przyjęć tam też wszystko ok nagle przeszło powiedzieli ze na tle nerwowym.. Teraz wszystko mi się nasililo po covidzie i ciąża.. Ciągle jakieś coś mi się dzieje i wizyty u lekarzy to teraz dla mnie okropne obciążenie psychicznie od tazu ciśnienie wysokie i wysokie tętno ostatnio 120![]()

Agula kiedy masz wizytę?Ale to niesamowite ze już prawie połowa ciąży minęła. Jeszcze trochę i będzie „z górki” (albo dopiero pod górkę [emoji23])
Jakoś specjalnie poprawiałaś hemoglobine?Ja dziś miałam kontrolę u lekarza, wszystko jest w porządku, morfologia mi wyszła nawet ładniejsza niż ostatnim razem, aż nie mógł wyjść z szoku i trzy razy powtarzał jaka ładna hemoglobina [emoji28] Zrobił szybkie usg, dzidzia jak zwykle sobie sobie skakała, chyba mały wiercipięta rośnie [emoji23] Dostałam skierowanie na połówkowe i zapisałam się na 2.12, niby jeszcze tyle czasu a już wiem że szybko zleci i zaczyna mnie przerażać jak ten czas ucieka [emoji44]
Kropka29
Moderator
Nie, kompletnie nic nie zmieniałam od poprzednich badań. Jem to co jadłam, funkcjonuję dokładnie tak samo jak funkcjonowałam wcześniejJakoś specjalnie poprawiałaś hemoglobine?

Kropka29
Moderator
U mnie też tak przeokrutnie wieje, okropny ten wiatr, nie da się normalnie na dwór wyjśćHej mamuśki
Co tam w weekend planujecie? Czy u Was tez tak wieje
Powiedzieliśmy młodemu o ciąży i teraz cały czas przytula się do brzucha, głaszcze, gada. A mnie jak królewnę traktujeRobi mi kanapki, podaje wodę, w sklepie wszystko z półek zdejmuje i nie pozwala koszyka czy tez wózka pchać
Wczoraj to nawet szedł przede mną żeby brzuch od wiatry chronić
Dodam, że ma 7 lat. Aaaaaa i cały czas powtarza tacie, że nie można mamy denerwować bo dzidziuś się wtedy denerwuje. Mimo że mój mąż nie denerwuje mnie
No cyrk.
Najlepsze że jeszcze nikt nie wie o ciąży ale chyba młody przyspieszy rozniesienie dobrych wiadomości.

reklama
Ale zazdroszczę!U mnie też tak przeokrutnie wieje, okropny ten wiatr, nie da się normalnie na dwór wyjśćU mnie weekend na pełen obrotach, bo na jutro planujemy przeprowadzkę i dziś jeszcze dużo ogarniania i przygotowywania zostało. Ale już mam nadzieję, że w końcu się uda i zrobi się trochę spokojniej
![]()

@Rozdepka jak wczorajsza wizyta u genetyka?