Hehe z dwojga złego chyba lepiej w tą stronę. Jeśli Cię to pocieszy ja mam ochotę na wszystkoim mniej zdrowe tym lepiej...Nie ma czego, bo nadrabiam chęcią na słone i kwaśne
reklama
Nie jestem pewna ale chyba nie... Mi ostatnio z datą wsteczną wystawił ale jak to działa w drugą stronę?...chyba tez, poczytaj tutaj, art z tego roku Link do: L4 do przodu: czy to możliwe? Na ile dni? - Poradnik GoWork.plDziewczyny mam l4 do 30.09 jak pójdę jutro na wizytę to może wystawić mi l4 do przodu? Czy nie ma takiej opcji?
Paolx
Fanka BB :)
Zastanawiam się czy np l4 może się pokrywać tzn np żeby wilypsiala mi od środy jeśli nawet mam l4 do czwartku chyba zaryzykuje i pójdę jutro bo akurat się termin zwolniłNie jestem pewna ale chyba nie... Mi ostatnio z datą wsteczną wystawił ale jak to działa w drugą stronę?...chyba tez, poczytaj tutaj, art z tego roku Link do: L4 do przodu: czy to możliwe? Na ile dni? - Poradnik GoWork.pl
Znowu dziś po południu mam dziwny brzuch, ciężki jakbym kamień połknęła, jutro do gina całe szczęście. Mam na godz. 14, trzymajcie kciuki, bo tak jak Wy bardzo się boję... A jeszcze pazury muszę zrobić żeby nie paradować z odrostami, o zgrozo. ..
Paolx
No to piona ja co zjem to jakbym pustaka połknęła, daj znać jak po wizycie ja jutro 8:20Znowu dziś po południu mam dziwny brzuch, ciężki jakbym kamień połknęła, jutro do gina całe szczęście. Mam na godz. 14, trzymajcie kciuki, bo tak jak Wy bardzo się boję... A jeszcze pazury muszę zrobić żeby nie paradować z odrostami, o zgrozo. ..
Joasia M
U mnie lekarz pappe kazal robic przed ale jak powiedziałam że chce nifty to powiedział że nie będziemy się pappa denerwować w takim razieNo widzę właśnie, że każdy inaczej jakoś to zleca, jedne dziewczyny mają w dniu badania, inne tydzień przed, jeszcze inne dopiero jak USG coś złego pokaże
Joasia M
Ja to dziś miała rozwolnienie...tak dla odmiany...w brzuchu mi bulgocze...wzięłam probiotyki i węgiel i się uspokoiło...ale też mnie pobolewa ten brzuch, ciągnie...Znowu dziś po południu mam dziwny brzuch, ciężki jakbym kamień połknęła, jutro do gina całe szczęście. Mam na godz. 14, trzymajcie kciuki, bo tak jak Wy bardzo się boję... A jeszcze pazury muszę zrobić żeby nie paradować z odrostami, o zgrozo. ..
Joasia M
Na pappa tydzień się chyba czeka...Ja nie dostałam żadnych wskazówek kiedy dokładnie zrobić, poprosru przed żeby wyniki były na wizytę. W sumie teraz to się zastanawiam kiedy pójść
Joasia M
Ja miałam fazę na wodę gazowaną ale taka mega gazowaną...teraz popijam często herbatę z miodem i cytryną, albo wodę z imbirem I cytryna i miodemA powiedzcie kochane co pijecie w ciąży? Na wodę nie mogę patrzeć, bo mnie muli na sam widok, herbat nie pijam, miałam przez pewien czas fazę na gazowane słodkie napoje typu cola fanta i piłam bez opamiętania aż w końcu mi to koleżanka z głowy wybiła. Później przeniosłam się na piwo bez alkoholu, na które teraz nie mogę patrzeć. Jestem na etapie soków z kartonu bo tylko te przechodzą mi przez gardło ale one to chyba nie nawadniają dobrze i są bombą kaloryczną. Dajcie znać jak u Was z tym piciem w ciąży?
reklama
Joasia M
Ja teraz właśnie słodycze...batoniki, pączusie o matkoooo i kanapki z szynką, pomidorem i ogórem, jabłka, banany...maz się śmieje, że teraz to chyba będzie dziewczynka, bo w poprzednich ciążach jak byli chłopcy tak nie było, bardziej słone rzeczy i mandarynkiA co do picia, to mam zupełnie na odwrót, bo ja znów nie mogę patrzeć na te słodkie napoje, soki itp. Czasami mam ochotę tylko na sok grejpfrutowy, a tak to tylko woda wchodzi Słodycze tak samo, nawet ciasta mi się nie chce jeść, jedyne co to kwaśne żelki. Jeszcze przez przypadek schudnę