reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Czeeeeść.... 9t3d, termin 18 kwietnia❣️ 3 dyszki skończone, pierwsza ciąża. Historia z poronieniami na koncie. Kilka lat nerwów za mną. Miałam dziś jechać na kolejne badania, ale na autopilocie wypiłam kawę, więc może jutro mi się uda 😆 nie wymiotuję, jakichś specjalnych zachcianek nie mam. Jedynie denerwuje mnie poziom sytości. Wstaję rano, nie głodna, nie głodna, nie głodna i nagle jeb głodna jakbym od tygodnia nie jadła wraz z mdłościami. Ma ktoś tak też? Frustruje mnie to bardzo, bo chciałabym mieć stałe pory jedzenia, ale niektóre rzeczy, które jadłam do tej pory to dłużej mi się na trawią, a nie jem jakichś końskich porcji i też nie częściej🤦‍♂️ nie mogę też jakoś przełknąć mięsa, słodycze też poszły w odstawkę, za to nabiał jem w ilości hurtowej oraz owoce i warzywa. Moim dzisiejszym marzeniem jest kwaśnica 😆 a wasze zachciewajki dzisiejsze? 😆🤭
Witamy serdecznie😁 Mi na szczęście udaje się w miarę regularnie jeść posiłki, co przy cukrzycy wskazane😉 Nie doświadczam specjalnie zachcianek, ale może tez dlatego, że muszę bez glutenu… menu - mimo dość bogatej oferty produktów bezglutenowych na rynku- i tak ograniczone, bo pierogi, kluseczki, naleśniki, pieczywo nie smakują już tak samo😉 zatem jem to, co mogę i muszę…😉

reklama
Czeeeeść.... 9t3d, termin 18 kwietnia❣️ 3 dyszki skończone, pierwsza ciąża. Historia z poronieniami na koncie. Kilka lat nerwów za mną. Miałam dziś jechać na kolejne badania, ale na autopilocie wypiłam kawę, więc może jutro mi się uda 😆 nie wymiotuję, jakichś specjalnych zachcianek nie mam. Jedynie denerwuje mnie poziom sytości. Wstaję rano, nie głodna, nie głodna, nie głodna i nagle jeb głodna jakbym od tygodnia nie jadła wraz z mdłościami. Ma ktoś tak też? Frustruje mnie to bardzo, bo chciałabym mieć stałe pory jedzenia, ale niektóre rzeczy, które jadłam do tej pory to dłużej mi się na trawią, a nie jem jakichś końskich porcji i też nie częściej🤦‍♂️ nie mogę też jakoś przełknąć mięsa, słodycze też poszły w odstawkę, za to nabiał jem w ilości hurtowej oraz owoce i warzywa. Moim dzisiejszym marzeniem jest kwaśnica 😆 a wasze zachciewajki dzisiejsze? 😆🤭
Czarne oliwki...nosem mogę wciągać🤤🤤🤤

Heeej! :)
ja wstaję już głodna, wciągam owsiankę, chwilkę potem croissanta/kanapki (koniecznie z twarogiem:D), jem cały czas brzoskwinie (za którymi jakoś bardzo nigdy nie przepadałam), a największy problem mam z obiadem, bo nie mam na nic ochoty oprócz fast fooda, którego oczywiście unikam nooo i jest niewesoło :(

Heeej! :)
ja wstaję już głodna, wciągam owsiankę, chwilkę potem croissanta/kanapki (koniecznie z twarogiem:D), jem cały czas brzoskwinie (za którymi jakoś bardzo nigdy nie przepadałam), a największy problem mam z obiadem, bo nie mam na nic ochoty oprócz fast fooda, którego oczywiście unikam nooo i jest niewesoło :(
Ojej, aż mi ślinka pociekła na myśl o BigMacu i fryteczkach 🤤

reklama
Do góry