Witamy serdecznie Mi na szczęście udaje się w miarę regularnie jeść posiłki, co przy cukrzycy wskazane Nie doświadczam specjalnie zachcianek, ale może tez dlatego, że muszę bez glutenu… menu - mimo dość bogatej oferty produktów bezglutenowych na rynku- i tak ograniczone, bo pierogi, kluseczki, naleśniki, pieczywo nie smakują już tak samo zatem jem to, co mogę i muszę…Czeeeeść.... 9t3d, termin 18 kwietnia 3 dyszki skończone, pierwsza ciąża. Historia z poronieniami na koncie. Kilka lat nerwów za mną. Miałam dziś jechać na kolejne badania, ale na autopilocie wypiłam kawę, więc może jutro mi się uda nie wymiotuję, jakichś specjalnych zachcianek nie mam. Jedynie denerwuje mnie poziom sytości. Wstaję rano, nie głodna, nie głodna, nie głodna i nagle jeb głodna jakbym od tygodnia nie jadła wraz z mdłościami. Ma ktoś tak też? Frustruje mnie to bardzo, bo chciałabym mieć stałe pory jedzenia, ale niektóre rzeczy, które jadłam do tej pory to dłużej mi się na trawią, a nie jem jakichś końskich porcji i też nie częściej nie mogę też jakoś przełknąć mięsa, słodycze też poszły w odstawkę, za to nabiał jem w ilości hurtowej oraz owoce i warzywa. Moim dzisiejszym marzeniem jest kwaśnica a wasze zachciewajki dzisiejsze?
reklama
Rozdepka
Fanka BB :)
Czarne oliwki...nosem mogę wciągaćCzeeeeść.... 9t3d, termin 18 kwietnia 3 dyszki skończone, pierwsza ciąża. Historia z poronieniami na koncie. Kilka lat nerwów za mną. Miałam dziś jechać na kolejne badania, ale na autopilocie wypiłam kawę, więc może jutro mi się uda nie wymiotuję, jakichś specjalnych zachcianek nie mam. Jedynie denerwuje mnie poziom sytości. Wstaję rano, nie głodna, nie głodna, nie głodna i nagle jeb głodna jakbym od tygodnia nie jadła wraz z mdłościami. Ma ktoś tak też? Frustruje mnie to bardzo, bo chciałabym mieć stałe pory jedzenia, ale niektóre rzeczy, które jadłam do tej pory to dłużej mi się na trawią, a nie jem jakichś końskich porcji i też nie częściej nie mogę też jakoś przełknąć mięsa, słodycze też poszły w odstawkę, za to nabiał jem w ilości hurtowej oraz owoce i warzywa. Moim dzisiejszym marzeniem jest kwaśnica a wasze zachciewajki dzisiejsze?
Starlights
Czeeeeść.... 9t3d, termin 18 kwietnia 3 dyszki skończone, pierwsza ciąża. Historia z poronieniami na koncie. Kilka lat nerwów za mną. Miałam dziś jechać na kolejne badania, ale na autopilocie wypiłam kawę, więc może jutro mi się uda nie wymiotuję, jakichś specjalnych zachcianek nie mam. Jedynie denerwuje mnie poziom sytości. Wstaję rano, nie głodna, nie głodna, nie głodna i nagle jeb głodna jakbym od tygodnia nie jadła wraz z mdłościami. Ma ktoś tak też? Frustruje mnie to bardzo, bo chciałabym mieć stałe pory jedzenia, ale niektóre rzeczy, które jadłam do tej pory to dłużej mi się na trawią, a nie jem jakichś końskich porcji i też nie częściej nie mogę też jakoś przełknąć mięsa, słodycze też poszły w odstawkę, za to nabiał jem w ilości hurtowej oraz owoce i warzywa. Moim dzisiejszym marzeniem jest kwaśnica a wasze zachciewajki dzisiejsze?
Heeej!
ja wstaję już głodna, wciągam owsiankę, chwilkę potem croissanta/kanapki (koniecznie z twarogiem), jem cały czas brzoskwinie (za którymi jakoś bardzo nigdy nie przepadałam), a największy problem mam z obiadem, bo nie mam na nic ochoty oprócz fast fooda, którego oczywiście unikam nooo i jest niewesoło
TePati_95
Ojej, aż mi ślinka pociekła na myśl o BigMacu i fryteczkachHeeej!
ja wstaję już głodna, wciągam owsiankę, chwilkę potem croissanta/kanapki (koniecznie z twarogiem), jem cały czas brzoskwinie (za którymi jakoś bardzo nigdy nie przepadałam), a największy problem mam z obiadem, bo nie mam na nic ochoty oprócz fast fooda, którego oczywiście unikam nooo i jest niewesoło
Starlights
Ojej, aż mi ślinka pociekła na myśl o BigMacu i fryteczkach
Taaak.. bardzo a ja nawet normalnie nie lubię BigMaca. ale całe życie kocham mcnuggets i teraz jeszcze bardziej
XnetiX
Oj dziewczyny.. ja mieszkam na wsi i mam tak daleko po te smakołyki, a tu teraz taka ochota mnie naszłaTaaak.. bardzo a ja nawet normalnie nie lubię BigMaca. ale całe życie kocham mcnuggets i teraz jeszcze bardziej
TePati_95
Raj dla podniebienia... Myśle, ze raz na jakiś czas można a nawet trzeba żeby w żołądku była równowaga zdrowego z niezdrowymTaaak.. bardzo a ja nawet normalnie nie lubię BigMaca. ale całe życie kocham mcnuggets i teraz jeszcze bardziej
Ola0207
Ja bym chyba zjadła kopytka z sosem albo placek ziemniaczany i jakaś kwaśna surówkaJa mam parcie ostatnio na wszystko co z kapustą kiszona. Krokiety z kapustą i grzybami mogla bym jesc caly czas, dzisiaj jakas suroweczka musi byc.
reklama
mniamJa mam parcie ostatnio na wszystko co z kapustą kiszona. Krokiety z kapustą i grzybami mogla bym jesc caly czas, dzisiaj jakas suroweczka musi byc.