Ja jestem w 9 tygodniu a codziennie w toalecie sprawdzam papier czy nie ma krwi... Także nie jesteś jedyną.Dla mnie luksusowy objaw to bark okresu i plamień. Ogólnie jakbym zobaczyła tam na dole coś w kolorze krwi lub krew... chyba bym zawału dostała i ryczala jak bóbr.
Nie narzekam na nic. Tylko modlę się by nic takiego się nie pojawiło
reklama
Tymczasowa28
Fanka BB :)
Mam tak samoPowiem Wam, że Wasze wizyty to przeżywam prawie jak swoje
Ola0207
Chyba do momentu porodu będzie strach i jakaś wewnętrzna obawaJa jestem w 9 tygodniu a codziennie w toalecie sprawdzam papier czy nie ma krwi... Także nie jesteś jedyną.
Myślę, że niestety same sobie to w dużej mierze fundujemy dostęp do informacji jest zbyt duży, a wiadomo, że nie trudno znaleźć te negatywne odpowiedzi
To prawda ale też do tego się przyczyniła ciąża biochemiczna bo gdyby nie to to bym nawet nie pomyślała o jakiś obawach.Chyba do momentu porodu będzie strach i jakaś wewnętrzna obawa
Myślę, że niestety same sobie to w dużej mierze fundujemy dostęp do informacji jest zbyt duży, a wiadomo, że nie trudno znaleźć te negatywne odpowiedzi
Ola0207
Ja jestem w 1 ciąży i od razu miałam dużo czarnych myśli być może dlatego że znam pary które przechodziły przez różne problemy..To prawda ale też do tego się przyczyniła ciąża biochemiczna bo gdyby nie to to bym nawet nie pomyślała o jakiś obawach.
Tak czy siak postanowiłam wyluzować i czekam.. I się nie nakręcam.. Przynajmniej się staram
Karimigotka
Ja miałam kiedyś przyjaciółkę Natalie (w przedszkolu) nie kojarzy mi się źle no ale jest takie pospolite jak moje, do okoła znam mnóstwo Karolin i to mnie czasem denerwuje, że nas jest tyle ... ale jak rozmawiając z mężem użyłam tego argumentu to powiedział, że podoba mu się też Scarlett piękne no ale ze skrajności w skrajność hihiNo... I już się zaczyna moje tłuczenie się z boku na bok spać mi się chce, ale tylko się kręcę
@Karimigotka nie wiem czemu, ale nigdy nie lubiłam imienia Natalia. Może zaproponuj mu imię Nela, też jest na "n' , ale według mnie sto razy ładniejsze.
Z góry przepraszam wszystkie Natalie, swojego imienia też nie lubię
Karimigotka
Ja w swojej pierwszej ciąży niczym się nie martwiłam aż sobie zazdroszczę jak teraz pomyśle. Może dlatego, że byłam młoda (22lata) i nikt z mojego otoczenia nie był w ciąży. Ja przyjęłam jako pewniak... jest ciąża, widać dziecko, serduszko bije, więc będzie wszystko dobrze. A o bthcg nie miałam pojęcia Nawet podczas porodu było bardzo ciężko bo trwał kilka dni ( rodziłam w UK) tam nie przyspieszają porodu oksytocyna i wszystko się musi dziać w swoim tempie, więc rodziłam od czwartku do soboty ale nawet wtedy ani przez chwilę nie pomyślałam, że może być coś nie tak. Dlatego teraz te moje poronienia, podczas starań o 3 dziecko były jak kubeł zimnej wodyJa jestem w 1 ciąży i od razu miałam dużo czarnych myśli być może dlatego że znam pary które przechodziły przez różne problemy..
Tak czy siak postanowiłam wyluzować i czekam.. I się nie nakręcam.. Przynajmniej się staram
Joasia M
Jestem po wizycie.
Serduszko bije 125 na minutę.
Z usg 6 tydzien i 5 dzień z om 7 tydzień. Dostałam duphaston jeszcze na 3 tygodnie.
Narazie poczułam ulgę...potem poszłam kupic synowi bluzę i spodnie do szkoły
Z usg 6 tydzien i 5 dzień z om 7 tydzień. Dostałam duphaston jeszcze na 3 tygodnie.
Anuuula
Jestem po wizycie.
Wspaniale, to dobre wiadomości gratulacje!
reklama
Super ❤Jestem po wizycie.