reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
U nas było wiele pomysłów a i tak wybraliśmy imię dopiero jak się chłopcy urodzili. Jak zobaczyłam pierwszego synka to powiedziałam że Szymon i tak jest Szymon. Przy młodszym mój mąż napisał do mnie że może Nikodem ... tak popatrzyłam... Ano Nikodem i jest Nikodem 🤣🤣🤣 teraz też tak będzie 😎
My już od kilku lat mamy wybrane, że Zosia i Nikodem, nawet jak jeszcze nie planowaliśmy dziecka 😂😂😂 i raczej tak zostanie 😁

Ja mam wizytę jutro i już zaczynam się denerwować :p ogólnie przez tą pogodę czuję się fatalnie, jestem niewyspana i ziewam :p od 8 próbuję coś zrobić w pracy ale nie mogę się kompletnie skoncentrować

reklama
Cześć! Pożalę się [emoji2] U mnie dzisiaj 8+2, a od niedzieli pojawiły się okrutne mdłości i odrzucenie od jedzenia [emoji3061] A jeszcze tydzień temu uważałam że jestem mega szczęściarą i że super sztos przechodzę ciążę [emoji1787]

Teraz nawet jak pomyślę o niektórych rzeczach typu skórka pomidora, czekolada z orzechami czy pierogi ze szpinakiem to mi niedobrze. Woda butelkowana niektórych firm też powoduje mdłości... ogólnie jest średnio i zmuszam się do jedzenia, co mi przychodzi z trudem, ale na szczęście nie wymiotuję. [emoji846] mam nadzieję że mi przejdzie do przyszłego tygodnia bo zaczynam urlop [emoji41] a jeśli nie przejdzie to do zakończenia pierwszego trymestru mam już bliżej niż dalej, więc te dolegliwości powinny niedługo ustać [emoji16] Mam nadzieję!

Do góry