Marta_1991
Fanka BB :)
Takiej synchronizacji nie lubimy zdecydowanie dużo miałaś krwi na papierze??Bardzo się ciesze .... Damy radę!!! U mnie też teraz bylo czysto ☺ ale dziś się zsynchronizowalysmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takiej synchronizacji nie lubimy zdecydowanie dużo miałaś krwi na papierze??Bardzo się ciesze .... Damy radę!!! U mnie też teraz bylo czysto ☺ ale dziś się zsynchronizowalysmy
Ja mam akurat podpiętą kartę kredytową +sama tam sprzedaję, teraz w ciągu ostatniego tygodnia sprzedały się ubranka za ponad 200 zł, bo wystawiłam rozmiar 92 i zamiast wypłacić sobie na konto, mogę nimi płacić za zakupy.Jak za to płacicie? Są szybkie przelewy?
Nie ja mam zawsze tyle samo jakby kłebek sluzu brazowy, ogólna wydzielina normalna... później znika i czysto ..ehh ale ile to nerwów!Takiej synchronizacji nie lubimy zdecydowanie dużo miałaś krwi na papierze??
Będzie dobrze!To prawda latam do łazienki co chwilę i modlę się żeby było czysto tym bardziej jak w końcu zobaczyłam bardzo czerwona dość gruba nitkę krwi... Lekarz jest cudowny naprawdę w nocy i północy mogę na niego liczyć i pracuje w szpitalu miejscowym. Jutro pójdę o zoabczymy a dziaisj mam nadzieję że niż będzie lepiej bo ostatnia wizyta kilka minut temu w ubikacji i papier czysty. Dziękuję wam bardzo za wsparcie tym bardziej że ja mało się udzielam, nie wspieram was że wzgledu na czas ale zawsze czytam, myślę o was ciepło, trzymam kciuki za wizyty dziękuję
Też biedna jesteś bo niby wiesz ze może się tak zdarzyć a jednak stres i obawa zawsze są takie same u mnie narazie czysto ale jak byłam w ubikacji to mam straszna suchość... Teraz tak myślę bo od kilku dni mam straszne zatwardzenia że mam wrażenie że muszę iść do łazienki już a później siedzę godzinę i jakby to rodze taki jest ból a o tak nie mogę się załatwić.. Może też przez to mocne napinanie mięśni mogło coś być?Nie ja mam zawsze tyle samo jakby kłebek sluzu brazowy, ogólna wydzielina normalna... później znika i czysto ..ehh ale ile to nerwów!
Oczywiście, to częste jest przy takich zaparciach..a bierzesz jakiś Progesteron? Najlepiej zjedz sobie coś bogatego w błonnik żeby się wypróżnić lekko.... każde plamienie, klucie, lub nawet brak boli już nerwówka.... masakra.... ile to My się nacierpimy tylko My wiemy.... a potem Dziwię sie ze nie ma się apetytu i waga nie rośnie.. jak ciągle cośTeż biedna jesteś bo niby wiesz ze może się tak zdarzyć a jednak stres i obawa zawsze są takie same u mnie narazie czysto ale jak byłam w ubikacji to mam straszna suchość... Teraz tak myślę bo od kilku dni mam straszne zatwardzenia że mam wrażenie że muszę iść do łazienki już a później siedzę godzinę i jakby to rodze taki jest ból a o tak nie mogę się załatwić.. Może też przez to mocne napinanie mięśni mogło coś być?
Nie biorę nic oprócz leków na tarczycę a jeśli chodzi o jedzenie to co 3 godz muszę się zmusić bo jestem na diecie cukrzycowej niestety znowu nitki krwi obecneOczywiście, to częste jest przy takich zaparciach..a bierzesz jakiś Progesteron? Najlepiej zjedz sobie coś bogatego w błonnik żeby się wypróżnić lekko.... każde plamienie, klucie, lub nawet brak boli już nerwówka.... masakra.... ile to My się nacierpimy tylko My wiemy.... a potem Dziwię sie ze nie ma się apetytu i waga nie rośnie.. jak ciągle coś
Zazdro, ja już się nawet nie ważę. Z 5 na bank przytyłam...A mi właśnie waga skoczyła.. Więc mam 2 kg więcej niż na początku..
A bardzo długo stała w miejscu.