Ja też poczekam jednak do wizyty.. nic sama nie zaczynam, ledwo co 4 miesiąc się rozpoczął...Ja się zastanawiam czy nie zacząć jakiś ćwiczeń dla ciężarnych, ale poczekam do 17 tygodnia, jak lekarz powie, że jest ok to wtedy.
reklama
Ja do pracy muszę się ubierać elegancko więc leginsy odpadają wiec musze mieć jakieś jeansy niestetyA ja Wam się przyznam, że nie kupuję nic ciążowego. Przed zajściem w ciążę schudłam 11kg ale nie wszystkie ciuchy większe wyrzuciłam, więc mam takie z zapasem. Poza tym w zeszłej ciąży nakupowalam ciuchów typowo dla ciężarnych i nic mi nie podpasilo. Wiadomo, że jak ktoś lubi jeansy to tylko ciążowe się nadadzą ale ja generalnie chodzę w legionach i w sukienkach w większości. No ewentualnie dokupie może jakieś tuniki dłuższe i tyle.
agula301
Fanka BB :)
@TePati_95 wow zazdroszczę tatuaży my sobie ze starym zrobiliśmy na wiosnę połówki lwów. Ja mam lwice a on ma druga polowe lwa za strzałką ale na bank wjedzie kiedyś i u mnie i u niego rękaw bo tak jak mówisz, mega to uzależniające
Załączniki
Ja w zasadzie też. Dlatego na chwilę obecną chodzę w sukienkachJa do pracy muszę się ubierać elegancko więc leginsy odpadają wiec musze mieć jakieś jeansy niestety
TePati_95
Wow! Super wykonanie@TePati_95 wow zazdroszczę tatuaży my sobie ze starym zrobiliśmy na wiosnę połówki lwów. Ja mam lwice a on ma druga polowe lwa za strzałką ale na bank wjedzie kiedyś i u mnie i u niego rękaw bo tak jak mówisz, mega to uzależniające
U mnie z większych projektów to póki co te:
A reszty jakoś chyba nie mam sfotografowanych tak po zrobieniu. To prawda, tatuaże są bardzo wciągające.
Wreszcie podniosłam cztery litery z wyrka... Bo mi się ciasta zachciało. Tarta z jabłkami i kruszonką się robi, pachnie oblednie...Dwa lata nic nie piekłam... więc szybkie i proste ciasto. Nigdy nie lubiłam ciast z jabłkami ale w ciąży mi się odmieniło
TePati_95
O jaaaaaa.... ale mi ochoty narobilas Ja w ogóle jestem noga w gotowaniu i pieczeniu.. Teraz chyba jak już jestem na zwolnieniu to sobie poeksperymentuję bo z tego co pamietam ostatnie ciasto które upiekłam z dwa lata temu nazywało się: zakalecWreszcie podniosłam cztery litery z wyrka... Bo mi się ciasta zachciało. Tarta z jabłkami i kruszonką się robi, pachnie oblednie...Dwa lata nic nie piekłam... więc szybkie i proste ciasto. Nigdy nie lubiłam ciast z jabłkami ale w ciąży mi się odmieniło
Paolx
Dziewczyny jestem w 13+3 i nic a nic nie widać mi brzucha ciążowego tylko wywalony po jedzeniu, jak byłam na usg prentalnym to głowica usg jedzila mi na samym dole więc brzuch na bank od żarcia, tak się zastanawiam kiedy będzie mi widać brzuszek ciążowy?
Joasia M
Czy Wy też macie problemy z apetytem? Zauważyłam, że ostatnio mało co mi smakuje...jem bo jak jestem głodna to aż mi słabo...jedyne co mi wchodzi to jabłka i banany...kanapki z dżemem ale po tym zaraz jestem głodna...chyba muszę się wybrać do sklepu może coś do mnie przemówi...tak sobie myślę że to chyba że stresu naprawdę...weszlam w ten traumatyczny dla mnie czas...niby staram się nie dopuszczać do siebie myśli że coś będzie nie tak,bo teraz jestem na lekach i tak sobie mowie ze to chyba dziewczynka więc może będzie silniejsza...ale mimo wszystko gdzieś to wychodzi...
reklama
Kropka29
Moderator
Jeśli korzystasz z tik toka to zernikij sobie na konto @patomatka, aktualnie jest na końcówce drugiej ciąży i praktycznie w ogóle tego po niej nie widać wrzucała też zdjęcia z pierwszej ciąży z dnia porodu, w szpitalu pytali się jej po co przyszła bo praktycznie w ogóle brzucha nie było widaćDziewczyny jestem w 13+3 i nic a nic nie widać mi brzucha ciążowego tylko wywalony po jedzeniu, jak byłam na usg prentalnym to głowica usg jedzila mi na samym dole więc brzuch na bank od żarcia, tak się zastanawiam kiedy będzie mi widać brzuszek ciążowy?