reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Koniec 11 tygodnia. Boleć raczej nic mnie nie boli, czuję podbrzusze ale może to bardziej podświadomość? Kurde chciałabym już jutro aby pojsv6na wizytę, chociaż tyle dobrze ze mój lekarz zawsze przyjmie jeśli pacjentka ma taką potrzebę, czekam strasznie a z drugiej strony boje się co powie...
Dobrze, ze masz takiego lekarza ❤️ Najważniejsze, żebyś się teraz nie stresowała chociaż wiem, jak to łatwo się mówi kiedy sama nie raz wpadałam w panikę. Postaraj się odpocząć i jeśli Cię to uspokoi to leć na wizytę. Teraz wszystko w naszym organizmie jest bardziej ukrwione i być może to nic takiego. Trzymam za Ciebie kciuki ❤️

reklama
Koniec 11 tygodnia. Boleć raczej nic mnie nie boli, czuję podbrzusze ale może to bardziej podświadomość? Kurde chciałabym już jutro aby pojsv6na wizytę, chociaż tyle dobrze ze mój lekarz zawsze przyjmie jeśli pacjentka ma taką potrzebę, czekam strasznie a z drugiej strony boje się co powie...
Ja juz miałam tak że bolało podbrzusze, jechałam sprawdzić bo zawsze te "plamienia" kończyły się na pierze wyłącznie to jednak z dzidzia ok. Lekarz mi mówił że to stara , brudna krew i nie groźna.. kazał brać nospe i oszczędzać się. Zauważyłam że zawsze jak to się dzieje latam sikać co chwilę...już sama nie wiem czy to nerwowe... musimy przetrzymać będzie dobrze ❤. Lez i kontroluj bo za chwilę może zniknąć:)

No ja się przestawiłam i spać chodze koło 19-20 a tu do 1 w nocy aż dałam radę 😅 Teraz początek 4 miesiąca a wesele wypada pod koniec wiec tez jestem ciekawa jak mój organizm to ogarnie. Oj tak, brzuszek jak na 13 tydzień mam dość widoczny ale to podobno jak twierdzą moje ciotki dlatego, ze jestem wąska w biodrach 😅😅
Ja miałam wczoraj taką sukienkę
Zobacz załącznik 1327526

Piękna sukienka! Właśnie szukam jakiejś na wesele w listopadzie - za niecały miesiąc. Zastanawiam się, jak wtedy będzie z brzuchem, no i muszę wziąć pod uwagę wzdęcia :D ta wygląda na bardzo wygodną :)
Podoba mi się też to wycięcie na nogę - widzę, że łączy nas tatuaż na udzie :D

Właśnie upolowałam 4szt body kopertowych za 20zł, szukam dalej, gorzej jeśli za tydzien- dwa dowiem się, że to jednak dziewczyna 😂
Ja wczoraj taki zestaw 5 sztuk kupiłam za 15 zł. 😊

Załączniki

• Screenshot_20211016-225025_Vinted.jpg
    Screenshot_20211016-225025_Vinted.jpg
    348 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_20211016-225034_Vinted.jpg
    Screenshot_20211016-225034_Vinted.jpg
    339,5 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_20211017-134243_Vinted.jpg
    Screenshot_20211017-134243_Vinted.jpg
    347 KB · Wyświetleń: 68
Dzwoniłam do lekarza, kazał się uspokoić bo przyczyn może być dużo i obserwować bo narazie to delikatne plamienie nie brudzenie czy krwawienie. Gdyby było krwawienie to mam jechać do szpitala. Jutro mam zadzwonić i przyjść na wizytę. Ja mam złe przeczucia bo te nitki są już bardziej czerwone niż różowe... Siedzę i ryczę

Na pewno wszystko będzie w porządku!!! Wszystkie mocno trzymamy kciuki.

No ja się przestawiłam i spać chodze koło 19-20 a tu do 1 w nocy aż dałam radę [emoji28] Teraz początek 4 miesiąca a wesele wypada pod koniec wiec tez jestem ciekawa jak mój organizm to ogarnie. Oj tak, brzuszek jak na 13 tydzień mam dość widoczny ale to podobno jak twierdzą moje ciotki dlatego, ze jestem wąska w biodrach [emoji28][emoji28]
Ja miałam wczoraj taką sukienkę
Zobacz załącznik 1327526
Wow[emoji7]

Na pewno wszystko będzie w porządku!!! Wszystkie mocno trzymamy kciuki.
Ja juz miałam tak że bolało podbrzusze, jechałam sprawdzić bo zawsze te "plamienia" kończyły się na pierze wyłącznie to jednak z dzidzia ok. Lekarz mi mówił że to stara , brudna krew i nie groźna.. kazał brać nospe i oszczędzać się. Zauważyłam że zawsze jak to się dzieje latam sikać co chwilę...już sama nie wiem czy to nerwowe... musimy przetrzymać będzie dobrze ❤. Lez i kontroluj bo za chwilę może zniknąć:)
To prawda latam do łazienki co chwilę i modlę się żeby było czysto tym bardziej jak w końcu zobaczyłam bardzo czerwona dość gruba nitkę krwi... Lekarz jest cudowny ❤️ naprawdę w nocy i północy mogę na niego liczyć i pracuje w szpitalu miejscowym. Jutro pójdę o zoabczymy a dziaisj mam nadzieję że niż będzie lepiej bo ostatnia wizyta kilka minut temu w ubikacji i papier czysty. Dziękuję wam bardzo za wsparcie tym bardziej że ja mało się udzielam, nie wspieram was że wzgledu na czas ale zawsze czytam, myślę o was ciepło, trzymam kciuki za wizyty ❤️ dziękuję ❤️

To prawda latam do łazienki co chwilę i modlę się żeby było czysto tym bardziej jak w końcu zobaczyłam bardzo czerwona dość gruba nitkę krwi... Lekarz jest cudowny ❤️ naprawdę w nocy i północy mogę na niego liczyć i pracuje w szpitalu miejscowym. Jutro pójdę o zoabczymy a dziaisj mam nadzieję że niż będzie lepiej bo ostatnia wizyta kilka minut temu w ubikacji i papier czysty. Dziękuję wam bardzo za wsparcie tym bardziej że ja mało się udzielam, nie wspieram was że wzgledu na czas ale zawsze czytam, myślę o was ciepło, trzymam kciuki za wizyty ❤️ dziękuję ❤️
Koniecznie daj znać! Jesteśmy dobrej myśli ❤️tymczasem odpoczywaj.

reklama
Bardzo się ciesze 🤗.... Damy radę!!! U mnie też teraz bylo czysto ☺ ale dziś się zsynchronizowalysmy :p

Do góry