reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja ppace ryczałt około 5 zł za opakowanie...I tak uważam że to extra niż 70 zł nie wszyscy lekarze ponoć chcą przepisywać jak nie wyszło z badań nic...Mi podobno przysługuje i tak bo po dwóch stratach po 16 tygodniu.
No właśnie tego nie rozumiem że oni decydują kto płaci kto nie, tym bardziej że w aptece C to ciaza i zniżki reflektują. Ciekawy mamy system ale co poradzic🥴

Ile płacisz za clexane ? Mi lekarz przepisuje neoparin bo mówi, że taniej będzie niż clexane a to to samo... i tak płace jakieś śmieszne pieniądze 3 zł czy coś 😊
A ja mam Clexane z kodem c za darmo- na ciążę. Tak samo Encorton, który też biorę. Fajnie jest wyjść z apteki z lekami w torbie i nic nie zapłacić 🤭

Z racji ciąży ma się pierwszeństwo na heparyne? Z czego to wynika? Chciałabym wiedzieć jal będę walczyć 😂🤪
Wydaje mi się, że to kwestia podejścia pani z apteki 🤷 Uważa, że muszę mieć ten lek w ciąży i ponieważ są problemy z dostępnością, to ona dla mnie w pierwszej kolejności rezerwuje. W innych aptekach już nie byli aż tak przejęci... Po prostu dobrze trafiłam 😉

reklama
Moj maz to stwierdził że się boi i ja jeszcze na heparynie...mowi ze zawalu mógłby dostać i że jakoś to wytrzyma...ja jestem bez ochoty chyba też że strachu...

Czy u Was też są takie problemy z zakupem heparyny?Dobrze ze mam zapas na 3 tygodnie ale nigdzie nie mogę dostać...
Tak. Ogromny problem. Na szczęście już nie muszę brać. Ale udało mi się zakupić tylko jedno pudełko.

Do góry