Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Alab robiłam i czekałam 3 dni robocze.Dziewczyny długo czekałyście na wyniki pappa z labolatorium?
Byłam dzisiaj na pobraniu krwi, powiedziało mi że wyniki do 7 dni. A wcześniej dzwoniłam dwa razy do nich na infolinię i mówili że czas oczekiwania to dwa do 4 dni.
Mam wizytę 13, trochę się martwię że mogą nie dość.
Ja chodzę prywatnie więc place 100procent. 120zl za 10 dni to wg mnie dużo. Na szczęście jak już pisałam zrobiłam sobie Dopplera i nie muszę brać zastrzyków.Ile płacisz za clexane ? Mi lekarz przepisuje neoparin bo mówi, że taniej będzie niż clexane a to to samo... i tak płace jakieś śmieszne pieniądze 3 zł czy coś
I tak będzie, jesteśmy przekonane!!! Super, że dzidziuś żywotny, odpoczywaj dużo ślemy buziakiDziękuję Wam za mega wsparcie. To był długi dzień i czas go zakończyć. Z pozytywów...maluch żywotny i ma tętno 169. Serce pracuje miarowo. I oby tak pozostało❤
Cześć Na pewno szybko minie Ci dzieńCześć, miłego dnia Wam życzę ja dziś prenatalne, mam nadzieję że szybko mi dzień zleci, bo dopiero o 17:30
Właśnie pierwsza i dlatego pytam bo nie mam pojęcia czy to może być to a tu są doświadczone koleżanki jużJeśli to nie pierwsza ciąża to może być dzidzius...ale fajowo
Dziwne dziwy ;p ja też prywatnie i nic nie płacęJa chodzę prywatnie więc place 100procent. 120zl za 10 dni to wg mnie dużo. Na szczęście jak już pisałam zrobiłam sobie Dopplera i nie muszę brać zastrzyków.