reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja chodzę prywatnie więc place 100procent. 120zl za 10 dni to wg mnie dużo. Na szczęście jak już pisałam zrobiłam sobie Dopplera i nie muszę brać zastrzyków.
Dobrze, że znalazłaś alternatywę bo 120 zł za 10 dni to jest mega dużo...myślę, że tu nie chodzi o to czy prywatnie czy nie bo ja też tylko prywatnie chodzę ale zależy od lekarza. U jednej byłam powiedziała, że ona nie przepisuje ze zniżką chyba, że są poważne mutacje bo boi się, że będą ja ścigać i będzie musiała z własnej kieszeni płacić. U tego lekarza co chodzę na Luxmed nie ma problemu na ten kod R.

Ja z Luteinę, Encorton i Neoparin też nie płacę nic. Za paski do glukometru chyba 30% a za insulinę też jakaś cząstkę niewielka. Kurczę jak sobie tak policzyłam na szybko to by miesięcznie był koszt rzędu jakiś 500 zł za wszystko razem 😨

@Starlights jeśli dobrze kojarzę to też masz dziś prenatalne? Trzymam kciuki ✊

Taaaak i zaczynam łapać lekkiego stresika, ale myślałam, że będzie gorzej.. 🙃 cały dzień trzeba wytrwać w oczekiwaniu :D dobrze, że mam dużo pracy. oj trzymam za nas kciuki!

@M_imi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Ja też nie raz się posiłkowałam melisą :)

A ostatnio kupiłam sobie przepyszną zieloną herbatę "Słodkie Mango" w Five o'clock i bardzo polecam, zapach ma nieziemski!

Taaaak i zaczynam łapać lekkiego stresika, ale myślałam, że będzie gorzej.. 🙃 cały dzień trzeba wytrwać w oczekiwaniu :D dobrze, że mam dużo pracy. oj trzymam za nas kciuki!

@M_imi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Ja też nie raz się posiłkowałam melisą :)

A ostatnio kupiłam sobie przepyszną zieloną herbatę "Słodkie Mango" w Five o'clock i bardzo polecam, zapach ma nieziemski!
Ja jakoś tak o tym nie myślę, ale coś apetytu dziś nie mam więc chyba jednak podświadomie się stresuję 🙈 zazdroszczę dużej ilości pracy, u mnie wręcz przeciwnie więc i tak by mi się mega dłużyło, a jeszcze jak mam świadomość wizyty to już w ogóle umrę do tego czasu 😅

Ja jakoś tak o tym nie myślę, ale coś apetytu dziś nie mam więc chyba jednak podświadomie się stresuję 🙈 zazdroszczę dużej ilości pracy, u mnie wręcz przeciwnie więc i tak by mi się mega dłużyło, a jeszcze jak mam świadomość wizyty to już w ogóle umrę do tego czasu 😅

Nooo naprawdę ciężko się nie stresować - tyle na raz się będzie działo, czy bobas zdrowy, może się uda poznać płeć (mam zerowe przypuszczenia), jak wygląda teraz (ostatnio miałam USG 3 tygodnie temu), takie emooocje 🤯

reklama
Nooo naprawdę ciężko się nie stresować - tyle na raz się będzie działo, czy bobas zdrowy, może się uda poznać płeć (mam zerowe przypuszczenia), jak wygląda teraz (ostatnio miałam USG 3 tygodnie temu), takie emooocje 🤯
Ja żadnych preferencji nie mam ale obstawiam chłopca, a mąż strzela że będzie dziewczynka 😂

Do góry