Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kończę kwas foliowy i lekarz polecił mama dha, więc zamówiłamJa biore zwykly kwas foliowy, kwasy omega, wit D i to na razie tyle.
Tzw. nadciśnienie białego fartuchaMi to w sumie to na rękę. Przed wejściem do lekarza zawsze się denerwuje więc ciśnienie miała bym wysokie że ho ho Przy położnej nie mam takiego stresu, a że to fajna babka to nim wejdę do lekarza zawsze się zdążę uspokoić
Taką dostałam informację od położnej. Może zakładają, że skoro ciąża jest potwierdzona betą i wizyta odbywa się bez żadnych dolegliwości po skończonym 7 tygodniu według OM to jak najbardziej już można założyć kartę.Szybko karte ciąży zakładają jak przy pierwszej wizycie, dobrze rozumiem?
Nie, tylko u gina będąc w ciąży mam stres bo boje się co mi powie. W innych sytuacjach ciśnienie na wizytach mam książkoweTzw. nadciśnienie białego fartucha
Ja przed USG jak już leżę na leżance to dostaje jakiegoś paraliżu, że nogi aż mi się trzęsąNie, tylko u gina będąc w ciąży mam stres bo boje się co mi powie. W innych sytuacjach ciśnienie na wizytach mam książkowe
Ja przed USG jak już leżę na leżance to dostaje jakiegoś paraliżu, że nogi aż mi się trzęsą