Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny za kilka chwil wchodzę ....
Ja dostałam odrazu po badaniu usg u mnie był to 8 tydzień także już serducho było widać jak pikaJa na 1 wizycie nie dostałam karty ciąży 5+5
Dopiero na kolejnej jeśli wszystko będzie dobrze, a będzie to 8+0 jeśli dobrze liczę
To dlatego. Ja tez tak mialam w 1 ciąży, bo juz serducho, nic co by zagrażało wiec zakłada sie sukces, karta ciąży i siup.Ja dostałam odrazu po badaniu usg u mnie był to 8 tydzień także już serducho było widać jak pika
Dziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
O nie ! A ja liczyłam tu na dobre wieści... bardzo mi przykro, 3maj się cieplutko !Dziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
Ojej bardzo mi przykroDziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤
Trzymaj się i powodzenia aby niebawem znów zaświeciło Ci słoneczkoDziewczyny, niestety będę musiała się z Wami pożegnać. Serduszko przestało bić Na szczęście trafiłam na super Panią doktor, która już mnie pokierowała co dalej. Także życzę Wam i Waszym dzidziutkom wszystkiego dobrego! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! ❤