Drugi, pierwsze lekkie skurcze zaczęłam już odczuwać o 22 w sobotę ale takie właściwe zaczęły się o 1.20 i wtedy pojechaliśmy do szpitala. Urodziłam o 9.20 więc trochę to trwało i wydaje mi się że porod chyba gorszy niż pierwszy. No chyba ze nie pamiętam bo pierwszy był ponad 6 lat temuGratulacje! Zdrówka Pierwszy poród? Jak wrażenia? Ile trwał?
reklama
PaulinxBB
Aktywna w BB
Ale cesarka tylko dlatego, ze były skurcze a nie podstępowala akcja? Czy co było przyczyną? Bo mnie wystraszylasJa tak miałam przy 2 synu pojechałam w dniu terminu i podczas ktg, pyta mnie położna jak się czuję ja że dobrze mały tylko się rozpycha, a ta że to skurcze ale akcja się nie rozwinęła i na drugi dzień cc
Gratulacje! Julki tak już mają Mój też przyszedł na świat w 36 tyg choć pediatrzy dawali mu o tydzień więcej, zdrówka!I nas też pełnia zadziałała i dzisiaj o godzinie 7:08 przyszedł na świat Julek
Urodził się troszkę za wcześnie bo w 36+3. I musi być podgrzewany. Ale ma się dobrze
Waży 3150 i mierzy 51cm
U mnie chyba noc pełna atrakcji. Zaczęły mi się lekkie skurcze, od 21, obserwuję liczę czy regularne. Jeszcze za słabe żeby jechać ale coś mi się wydaje że zaczynają się te właściwe.
3 majcie kciuki, mam nadzieję że to nie fałszywy alarm
Trzymamy, powodzonkaU mnie chyba noc pełna atrakcji. Zaczęły mi się lekkie skurcze, od 21, obserwuję liczę czy regularne. Jeszcze za słabe żeby jechać ale coś mi się wydaje że zaczynają się te właściwe.
PaulinxBB
Aktywna w BB
Dawaj znać kochana, trzymam kciuki za szybką akcję! Jenak dzień po pełni to też dobry dzień na poródU mnie chyba noc pełna atrakcji. Zaczęły mi się lekkie skurcze, od 21, obserwuję liczę czy regularne. Jeszcze za słabe żeby jechać ale coś mi się wydaje że zaczynają się te właściwe.
Nie, u mnie pierwsza była cesarka, drugi po terminie, zero akcji i stan po cesarskim cięciu także nie wyłowywali tylko od razu cc. Gdyby była akcja mogłabym urodzić naturalnie. A tak dupa. I dlatego teraz też będzie cc.Ale cesarka tylko dlatego, ze były skurcze a nie podstępowala akcja? Czy co było przyczyną? Bo mnie wystraszylas
To trzymamy kciuki aby to już było toU mnie chyba noc pełna atrakcji. Zaczęły mi się lekkie skurcze, od 21, obserwuję liczę czy regularne. Jeszcze za słabe żeby jechać ale coś mi się wydaje że zaczynają się te właściwe.
reklama