reklama
PaulinxBB
Aktywna w BB
Czuje dziś kłucie w dole brzucha i ogólnie nieprzyjemne bolesne ruchy nisko i kosc lonowa mnie boli ale to już chyba standard Skurcze jeszcze wczoraj pisały się po 4 na pół godziny na KTG, z tym że ja ich nie czuła jakoś mocno lekarz niby stwierdził że do terminu nie dotrwamy ale chyba różnie może byćNo ja praktycznie od 8 dni, od poprzedniej soboty, kiedy odszedł i czop porodowy. W necie czytałam że jak jest podbarwiony na brązowo to znaczy że szyjka się skraca. Moja chyba jest bardzo dłuuuga bo ile można czekać? A tak bez żartów to w czwartek miała 2.
Czyli to dziś wszystkie będziemy rodzić!
PaulinxBB, a masz jakieś lekkie skurcze, cokolwiek?
Cześć my również w dwupaku 37+4 dzień, od ponad tygodnia codziennie bóle kręgosłupa, twardnieje brzuch, boli krocze, jakieś skurcze się pojawiają. Ale nadal nie ma na tyle częstych aby jechać do szpitala młoda bawi się z nami chyba w ciuciu babkę .
Jutro idę na wizytę do ginekologa i będę już miała skierowanie i od razu dzwonię do szpitala się zapisać na cc. Mam nadzieję, że będą mieć miejsce i wezmą mnie przed świętami
Jutro idę na wizytę do ginekologa i będę już miała skierowanie i od razu dzwonię do szpitala się zapisać na cc. Mam nadzieję, że będą mieć miejsce i wezmą mnie przed świętami
jaguar
Fanka BB :)
A my już w domki od dwuch dni. Wypisali nas po 2 dobach, bo u mnie wszystko ładnie się goi i z małą wszystko w porzadku. Jestem w niej mega zakochana [emoji7]. Śpi ładnie, pokarmu nam dużo więc się najada. Ogólnie dziewczyna cud malina [emoji4]
edey
Ja dzisiaj w nocy dramat.. od 2:30 nie spałam.. miam wrażenie jakby mi trochę niedobrze było i brzuch pobolewał..ale sama nie wiem.. to chyba z nerwów wszystko.
Na dłuższe spacery się chyba nie nadaję już... czuje takie jakby kłucie na narządy rodne...nie jest to jakieś bardzo bolesne...ale wyraźnie czuje już powoli taki nacisk...
u mnie 36+2 więc trochę za wcześnie jeszcze... od początku 9 miesiąca miałyście takie dolegliwości ?
Na dłuższe spacery się chyba nie nadaję już... czuje takie jakby kłucie na narządy rodne...nie jest to jakieś bardzo bolesne...ale wyraźnie czuje już powoli taki nacisk...
u mnie 36+2 więc trochę za wcześnie jeszcze... od początku 9 miesiąca miałyście takie dolegliwości ?
Ja gdzieś od 34 tygodnia już czuje duży nacisk, a przy każdym przekręcaniu się/wstawaniu boli kość łonowa teraz 37+5 i już kiepsko z chodzeniem na dłuższą metęJa dzisiaj w nocy dramat.. od 2:30 nie spałam.. miam wrażenie jakby mi trochę niedobrze było i brzuch pobolewał..ale sama nie wiem.. to chyba z nerwów wszystko.
Patii_666
Myślę że to normalne pewnie dzidzia ci się wciska powoli w kanał rodny, myślę że to odpowiedni czas, zaczyna przygotowywać się do wyjściaJa dzisiaj w nocy dramat.. od 2:30 nie spałam.. miam wrażenie jakby mi trochę niedobrze było i brzuch pobolewał..ale sama nie wiem.. to chyba z nerwów wszystko.
PaulinxBB
Aktywna w BB
Nacisk też czuje juz od dawna, teraz 37 tc, kość lonowa momentami mam wrażenie ze mi strzeli. Kłucie w środku też mi dokucza, ale pdoobno to naturalne, w taki sposób przygotowuje się tam wszystko na ten wielki dzieńJa dzisiaj w nocy dramat.. od 2:30 nie spałam.. miam wrażenie jakby mi trochę niedobrze było i brzuch pobolewał..ale sama nie wiem.. to chyba z nerwów wszystko.
O jak fajnie ☺☺☺A my już w domki od dwuch dni. Wypisali nas po 2 dobach, bo u mnie wszystko ładnie się goi i z małą wszystko w porzadku. Jestem w niej mega zakochana [emoji7]. Śpi ładnie, pokarmu nam dużo więc się najada. Ogólnie dziewczyna cud malina [emoji4]
Zazdroszczę ci. Chociaż u mnie to max tydzień do rozwiązania to i tak codziennie chciałabym, żeby to było już. Chodzić mi już ciężko, krocze ciągle ciągnie już mi ciężko się ułożyć. Przy każdym przekrecaniu się sapie jak babcia jakaś
reklama