Kasia_i_Tomek
Zaciekawiona BB
OOooooo barszcz - uwielbiam Może macie jakiś dobry przepis? Chętnie skorzystam, bo święta w tym roku w domku i muszę zrobić... A kucharka taka średnia ze mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamówiłam jej taki album "Drzewo genealogiczne naszej rodziny", z tej samej strony co książka o której pisała @modesty "Opowiedz mi babciu" - to mam zamiar kupić jak już Mały się urodzi ale moja teściowa lubi takie wspomnienia, ma świetną pamięć, często opowiada o swojej rodzinie, a ja nigdy nie mogę się połapać kto jest kim i kiedyś dla nas i dla wnuków zostanie to jako pamiątka ale np. dla mojej mamy to by się nie nadawało, bo pewnie nie chciałoby się jej uzupełniać za to mama dostanie masażer do stóp, taki co wlewa się wodę, on ją podgrzewa, dodatkowo masuje i robi bąbelki - moja mama ma problem z opuchniętymi, bolącymi nogami, więc mam nadzieję, że jej się spodobaDziewczyny a teraz niedzieciowe pytanie... Co kupujecie swoim tesciowym na Święta? Mam niezły problem z tym bo jedziemy do niej pierwszy raz na święta, nie kazała nic robić do jedzenia więc wypada coś kupić a kompletnie nie mam pomysłu. Zastawa czy filiżanki odpadają bo ma dużo, biżuterii nie nosi, jej sama nie wiem
Mam do Was nietypowe pytanie jeżeli lekarz ma tytuł dr hab. to zwracacie się do niego Panie doktorze czy tak jak to bywa na uczelni Panie profesorze?
Wszystko dobrze maluszkiem? Jakeś słodkie zdjęcie może masz ?Cześć dziewczyny, jestem po połówkowych i byłam u innego lekarza niż moj prowadzący
Hej moja mała miała na jednych 148, na drugich 150 dziś u położnej 144. Wiec zazwyczaj oscyluje między 140 i 150. Dziś Polozna mówiła mi ze norma 160 na necie piszą ze nawet do 150.Cześć dziewczyny, jestem po połówkowych i byłam u innego lekarza niż moj prowadzący tętno małej to 168 , lekarz mówi ze za duże i mam przyjść za 4 tyg na ponowne badanie. Bardzo się zmartwiłam. Jakie wasze dzieciaczki maja tętno ?
Hej moja mała miała na jednych 148, na drugich 150 dziś u położnej 144. Wiec zazwyczaj oscyluje między 140 i 150. Dziś Polozna mówiła mi ze norma 160 na necie piszą ze nawet do 150.
w piątek mam swojego lekarza prowadzącego to z nim porozmawiam ale się zestresowałam dziś tym badaniemTeż mi się zdaje że tętno 168 nie jest jakieś mega wysokie Ale ja nie jestem lekarzem.
P
w piątek mam swojego lekarza prowadzącego to z nim porozmawiam ale się zestresowałam dziś tym badaniem