reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie ma się co stresować na zapas. Może dzidziuś bardzo się wiercił i tętno mu podskoczyło. Dzieciątka w spoczynku mają niskie a jak szaleją to im skacze, tak jak normalnemu człowiekowi przy wysiłku.
Ale jak to mówią lepiej dmuchać na zimne. Lekarz pewnie chce trzymać rękę na pulsie 😉
Może masz racje a ja tak zareagowałam emocjonalnie ze płacze od 2 h 🤷‍♂️ Właśnie się ogarniam 😂

reklama
Może masz racje a ja tak zareagowałam emocjonalnie ze płacze od 2 h 🤷‍♂️ Właśnie się ogarniam 😂

Twój stres z tym związany jest bardziej szkodliwy niż to wyższe tętno.
Słyszałam że poważne problemy mogą być ale jak dzieciątko ma za niskie tętno, a z wizyty na wizytę jeszcze maleje. Nie wiem co może się wiązać z wyższym 🤔
Jak kupowałam detektor to się trochę naczytałam o tętnie. I właśnie wtedy się dowiedziałam że tętno też jest zależne od tego jak zachowuje się dzidziuś. Pewnie to co ty przeżywasz też na to wpływa.

Będzie dobrze 😘 Bądź dobrej myśli 👍

Cześć dziewczynki, ale się rozpisałyscie 😉😜
Ją przez weekend z kuchni nie wychodziłam, lepiłam pierogi z kapustą, z mięsem, bigos gotowałam. W ten uszka. Myślę nad barszczem. W tygodniu lekcje, dom, klientów i tak w kółko.
Co to zakwasu z barszcz podobno bardzo dobry jest na słabe wyniki. Ją ostatnio kupiłam sok z buraka to 🤢🤢🤢 a lubię barszcz hmm.
Mała w nocy daje czadu, w dzień grzeczna. Dzisiaj kończyny 23tydz. Brzuchol rośnie, ze już ciężko buty wiązać 😂😂

Twój stres z tym związany jest bardziej szkodliwy niż to wyższe tętno.
Słyszałam że poważne problemy mogą być ale jak dzieciątko ma za niskie tętno, a z wizyty na wizytę jeszcze maleje. Nie wiem co może się wiązać z wyższym 🤔
Jak kupowałam detektor to się trochę naczytałam o tętnie. I właśnie wtedy się dowiedziałam że tętno też jest zależne od tego jak zachowuje się dzidziuś. Pewnie to co ty przeżywasz też na to wpływa.

Będzie dobrze 😘 Bądź dobrej myśli 👍
Dzięki kochana 🤗 Noo wczoraj cały wieczór mnie głowa bolała od tego stresu , nie ma co. Jakoś emocje wzięły górę, a w ciąży to podwójnie 🙂 staram się myśleć pozytywnie może moj stres zadziałał na mała bo jakoś przed wizyta tez się stresowałam.

reklama
Dziewczyny a jak jest u Was z wielkością płodu co do wieku ciazowego? Bo ja co idę na wizytę to słyszę że mała mniejsza co do wieku ciazowego. Wychodzi tydzień różnicy wg OM termin na 22 marca a wg USG 30 marzec a nawet początek kwietnia.

Do góry