Margaretka@
Fanka BB :)
Ja nie lubię kiszonek zabardzo, ale dostałam do picia sok z kiszonego buraka- śmieszny jest
Nie jadłam nigdy kiszonego buraka To tak się da?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie lubię kiszonek zabardzo, ale dostałam do picia sok z kiszonego buraka- śmieszny jest
I jaki smak? Lepszy niż zwykły Sok z buraka?@margaretka25 wszystko się da ukisic
@margaretka25 wszystko się da ukisic
Witam dziewczynki, zostałam tu wywołana przez przypadek. Niestety nie mam jeszcze takiego szczęścia jak wy. I działam na innym forum. Powodzenia i samych radosnych chwil!❤@margaretka25 wszystko się da ukisic
Ale fajnie, to trzymamy kciuki!Witam dziewczynki, zostałam tu wywołana przez przypadek. Niestety nie mam jeszcze takiego szczęścia jak wy. I działam na innym forum. Powodzenia i samych radosnych chwil!❤
Też nie. Jedynie kolor mi się podoba ale tak to od dziecka nienawidzę buraków.@PałkaZapałka a barszcz?