Ale bym jadła leniweJa myślę, że ta ustawa to znów jakąś zasłona dymna dla przekrętów.
Co do cytomegalii to nie miałam badanego, więc sobie zrobię przy następnych badaniach.
Zrobiłam sobie leniwe, zjadłam ze śmietaną i cukrem i jest mi dobrze![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale bym jadła leniweJa myślę, że ta ustawa to znów jakąś zasłona dymna dla przekrętów.
Co do cytomegalii to nie miałam badanego, więc sobie zrobię przy następnych badaniach.
Zrobiłam sobie leniwe, zjadłam ze śmietaną i cukrem i jest mi dobrze![]()
Moc!!! Ja ryz z jogurtem, jablkiem i cynamonem. W planach jaja na twardo albo jajecznica, a może to rano!Ja nażarłam się najpierw czekolady a następnie kapusty kiszonej!![]()
Zrobiłam dzisiaj na obiad zapiekanki, wiecie bagietka+pieczarki+szynka+ser, ale wielką porcję wciągnęłamleżę od prawie dwóch godzin i wstać nie mogę
![]()
Ide w to, mnie do sera nie trzeba namawiaćJuż wiem co zjem na kolacje !![]()
![]()
Mnie odrzuca od jajek strasznie.Moc!!! Ja ryz z jogurtem, jablkiem i cynamonem. W planach jaja na twardo albo jajecznica, a może to rano!![]()
O ile wstanę to jeszcze myślałam o usmażeniu chleba w jajkuMoc!!! Ja ryz z jogurtem, jablkiem i cynamonem. W planach jaja na twardo albo jajecznica, a może to rano!![]()
Ide w to, mnie do sera nie trzeba namawiać!
Mam to samo jakja blee a pomidory to w ogóle największe zuooo [emoji23][emoji23][emoji1751]Mnie odrzuca od jajek strasznie.
Wczoraj np latałam po pierogi z jagodami [emoji2368]
Dziś zaś ta kapusta mi się wymarzyła.
A na jutro kupilam rybę i zamierzam upiec [emoji5]
Ja dzisiaj robiłam naleśniki. Zjadłam trzy ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowahahah mam to samo jak coś ma ser to musi być pyszne !