P
pożegnanie
Gość
Oooo też dobre, tyle pomysłów, wszystko poproszę i chleb w jajku i zapiekanki i rybę pieczona!O ile wstanę to jeszcze myślałam o usmażeniu chleba w jajku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo też dobre, tyle pomysłów, wszystko poproszę i chleb w jajku i zapiekanki i rybę pieczona!O ile wstanę to jeszcze myślałam o usmażeniu chleba w jajku
Nienawidzę ananasaryba to mój dzisiejszy obiad ale tez zrobiłam saltke seler, ananas, szynka, ser, kukurydza ten smak chodził za mną już długo
Tylko w.tym państwie zrobią zakazy, a gdzie pomoc1800 PLN to ja poprosze socjalizm, który pomoże.@Agata19922 - a ja znam takie małżeństwa, ba niejedno. Jeśli więź jest silna to przetrwa. Idąc tym tokiem rozumowania w ogóle nie powinno się mieć dzieci, bo niejednokrotnie dziecko staje się ważniejsze od męża.
@kamiśka - zgadzam się, jeśli patrzymy na państwo jak socjaliści powinna być większa pomoc dla takich rodzin.
@Loli05 - nie chcę Cię martwić, ale kobiety też wydawały ten wyrok
Ja tam się z tego wyroku bardzo, bardzo cieszę. Wy patrzycie na temat przez pryzmat Waszych uczuć i emocji i lęku. Ja patrzę przez pryzmat dziecka, które żyje i które ma prawo żyć nawet jeśli jest chore. Nawet jeśli jest śmiertelnie chore. I tak, rozumiem, wszyscy chcemy zdrowe i piękne dzieci. Też chcę. Ale dziecko to dziecko i ma prawo do życia. I widzę po rodzinach, które takie dzieci przyjęły, że to może być dobre życie, nawet jeśli jest się przykutym do łóżka przez cały okres jego trwania.
Inna rzecz - trzeba wsparcia dla rodzin. W zasadzie jedynie co mamy to ustawę za życiem i hospicja i fundacje. To mało. Miejmy nadzieję, że to się zmieni.
I tak sobie myślę - można przewalać się argumentami i wkurzać, a można też zrobić coś dobrego zamiast się kłócić.
O kurde! Muszę jutro zrobić. Ja właśnie wciagnelam paczka z bitą śmietanąO ile wstanę to jeszcze myślałam o usmażeniu chleba w jajku
Ja też coś czuje, ale jakoś nie dowierzam, że to dziecko już, że tak szybko bym czułaWiecie co a ja jestem koło 14 tygodnia i może to głupie ale dziś ciągle czuje motylka lub rybkę w brzuchu
Dzięki, lepiej dzisiaj [emoji4] nawet wzięłam prysznic więc + 10 do powrotu do normalności [emoji23] wiadomo jeszcze obolała jestem ale to nic najważniejsze , że odstawiłam już nospe i zero skurczy [emoji3590]A jak się czujesz?
Ja czułam około 12 t.c. ginekolog mówił, że tak może byćJa też coś czuje, ale jakoś nie dowierzam, że to dziecko już, że tak szybko bym czuła