P
pożegnanie
Gość
O pani jesteśmy równo ja tez dzis 16+6. Jutro 17+0. Mam łożysko na przedniej wiec nie wiem jelita czy Dzidzia ❤ hemmJutro zaczynam 17.
To Twoja pierwsza ciąża? Łożysko masz z przodu czy z tyłu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O pani jesteśmy równo ja tez dzis 16+6. Jutro 17+0. Mam łożysko na przedniej wiec nie wiem jelita czy Dzidzia ❤ hemmJutro zaczynam 17.
To Twoja pierwsza ciąża? Łożysko masz z przodu czy z tyłu?
Moja koleżanka też miala z przodu i poczuła dopiero w 21 tyg ciąży pierwsze ruchy.O pani jesteśmy równo ja tez dzis 16+6. Jutro 17+0. Mam łożysko na przedniej wiec nie wiem jelita czy Dzidzia ❤ hemm
Ja w pierwszej w 20 tyg poczułam a w drugiej około 18 tyg i łożysko miałam na tylnej. Teraz na przedniej i sadła więcej to nawet nie liczę na nic przed 20 tygodniemMoja koleżanka też miala z przodu i poczuła dopiero w 21 tyg ciąży pierwsze ruchy.
Dobra dziewczyny, jakieś ładne imię dla chłopca? Zaproponujcie coś
Ja nażarłam się najpierw czekolady a następnie kapusty kiszonej!Zrobiłam dzisiaj na obiad zapiekanki, wiecie bagietka+pieczarki+szynka+ser, ale wielką porcję wciągnęłam leżę od prawie dwóch godzin i wstać nie mogę
Mi podoba się Wojtuś ☺Dobra dziewczyny, jakieś ładne imię dla chłopca? Zaproponujcie coś