Ale bym jadła leniwe albo chociaż kopytkaJa myślę, że ta ustawa to znów jakąś zasłona dymna dla przekrętów.
Co do cytomegalii to nie miałam badanego, więc sobie zrobię przy następnych badaniach.
Zrobiłam sobie leniwe, zjadłam ze śmietaną i cukrem i jest mi dobrze
reklama
P
pożegnanie
Gość
Moc!!! Ja ryz z jogurtem, jablkiem i cynamonem. W planach jaja na twardo albo jajecznica, a może to rano!Ja nażarłam się najpierw czekolady a następnie kapusty kiszonej!
mia05
Fanka BB :)
Zrobiłam dzisiaj na obiad zapiekanki, wiecie bagietka+pieczarki+szynka+ser, ale wielką porcję wciągnęłam leżę od prawie dwóch godzin i wstać nie mogę
Już wiem co zjem na kolacje !
P
pożegnanie
Gość
Ide w to, mnie do sera nie trzeba namawiać !Już wiem co zjem na kolacje !
Chichuni
Mnie odrzuca od jajek strasznie.Moc!!! Ja ryz z jogurtem, jablkiem i cynamonem. W planach jaja na twardo albo jajecznica, a może to rano!
Wczoraj np latałam po pierogi z jagodami
Dziś zaś ta kapusta mi się wymarzyła.
A na jutro kupilam rybę i zamierzam upiec ☺
AttreA
O ile wstanę to jeszcze myślałam o usmażeniu chleba w jajkuMoc!!! Ja ryz z jogurtem, jablkiem i cynamonem. W planach jaja na twardo albo jajecznica, a może to rano!
mia05
Ide w to, mnie do sera nie trzeba namawiać !
hahah mam to samo jak coś ma ser to musi być pyszne !
Kamiśka :)
Mam to samo jakja blee a pomidory to w ogóle największe zuooo [emoji23][emoji23][emoji1751]Mnie odrzuca od jajek strasznie.
Wczoraj np latałam po pierogi z jagodami [emoji2368]
Dziś zaś ta kapusta mi się wymarzyła.
A na jutro kupilam rybę i zamierzam upiec [emoji5]
reklama
Ja dzisiaj robiłam naleśniki. Zjadłam trzy ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowahahah mam to samo jak coś ma ser to musi być pyszne !