reklama
Chichuni
Fanka BB :)
Też mam 6.11Masz wizytę 6.11? Ja też, ale to będzie wizyta u gina bez USG...
@Kamiśka :) pogoniłaś adminkę?
Dziewczyny zwariowałam, oszlalam . Byłam w ciuchy - tak polazic, bez planu. Wyszłam z tym co poniżej. Pokazuje tylko Wam i mojemu J. Rodzina twierdzi, że to jeszcze za wcześnie na takie zakupy... Za całość dałam 25zl! 100% bawełna, wybierałam same fajne i czyste ubranka
Załączniki
M_P_90
masakra, nie miałam nawet pojęcia o istnieniu tej choroby to co opisujesz to jakiś horror...mam nadzieję, że u nas nikt nigdy nie zachoruje na to paskudztwoWirus Bostoński... Moja młoda przyniosła z przedszkola, jeden dzień gorączki 40 stopni, potem ból gardła, a na końcu bił dłoni i stóp ale wnętrz ( wychodzi wysypka,która boli jak odparzenia). Pamiętam jak mala nie chciała jeść wtedy kompletnie nic i denerwowałam się i wzywałam, a później miałam wyrzuty sumienia, bo ja nie byłam w stanie przełknąć nic prócz mleka zimnego. Całe gardło w pęcherzach pech chciał,że akurat byłam na początku ciąży o której nie wiedziałam, a która później obumarła. Lekarz twierdzi,że nie powinno to mieć wpływu,ale jakoś ciężko mi uwierzyć biorąc pod uwagę,że po jakimś miesiącu od zakończenia choroby i młodej i mnie odeszły paznokcie u rąk i nóg. Nie wszystkie ale kilka, całkowicie.. Więc jakiś wpływ to musi mieć na organizm.. Szczerze mogę powiedzieć,że to była najgorsza choroba jaka przeszłam z takich zakaźnych.. coś okropnego..
Kamiśka :)
Super [emoji7][emoji7][emoji7] mam tak samo [emoji7] jest po lewej stronie pod pępkiem [emoji3590] K gadał że to pewnie jelita i się nie zna bo opatrunek po amnio mam tuż obok [emoji3590]A ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopuje [emoji7][emoji7][emoji7] już jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach [emoji7]
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów [emoji4][emoji4][emoji4]
Kamiśka :)
Zadałam pytanie KIEDY iiiiiii cichosza [emoji1751][emoji1751] co ja mogę jak nic nie mogę [emoji1745]
Zazdroszczę! Który tydzień ? Coś kojarzę, że jakos jesteśmy na podobnym etapie. U mnie dzisiaj 17+4. Kilka dni temu czułam takie podszczypywanie od środka ale póki co nic więcej się nie dzieje. Na pewno przyjdzie jeszcze na to czasA ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopuje już jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów
Monika2211
Ja to myślę, że oni celowo tak się ociągają bo przy naszej bujnej tematyce to mamy rekordowe rzesze cichych czytelniczek (czytelników)Zadałam pytanie KIEDY iiiiiii cichosza [emoji1751][emoji1751] co ja mogę jak nic nie mogę [emoji1745]
Monika2211
Ale fajowskoA ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopuje już jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów
reklama
edey
Dziewczyny... czy któraś z Was miała taką sytuację, że dopadł ją w ciąży potworny ból zęba i okazało się, że jest on do wyrwania ?
Wczoraj mnie taki ból dopadł... dzisiaj udało mi się wcisnąć do dentysty i okazało się ze 7 i 8 do wyrwania....
Wczoraj mnie taki ból dopadł... dzisiaj udało mi się wcisnąć do dentysty i okazało się ze 7 i 8 do wyrwania....