reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

My już po wszystkim w domku , kamień z serca , że już mamy to za sobą. Umówili od razu na echo serca na 12.11 i na połówkowe na 28.11 [emoji3590]

Dziękuję jeszcze raz kochane za wszystkie ciepłe słowa i kciuki [emoji3590][emoji3590] wasze wsparcie było nieocenione [emoji3590] cieszę się że mamy taki zgrany team [emoji7][emoji7]

Aaaa i wczoraj wieczorem poczułam pierwszy raz ruchy dzidzi [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
My już po wszystkim w domku , kamień z serca , że już mamy to za sobą. Umówili od razu na echo serca na 12.11 i na połówkowe na 28.11 [emoji3590]

Dziękuję jeszcze raz kochane za wszystkie ciepłe słowa i kciuki [emoji3590][emoji3590] wasze wsparcie było nieocenione [emoji3590] cieszę się że mamy taki zgrany team [emoji7][emoji7]

Aaaa i wczoraj wieczorem poczułam pierwszy raz ruchy dzidzi [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jak długo kochana czeka się na wynik? 😊
Trzymam kciuki ❤️

@Jagoda88 współczuję :(

Oj widzę, że to ciężki tydzień u nas. Ale kiedyś wyjdzie słońce!!

Ja za to dziś odkryłam, że nie mogę wciągnąć brzucha 😂 Do tej pory myślałam, że mam tylko moje sadełko i jak leżę na plecach to też czuję tylko miękki tłuszczyk, a tam chyba jednak coś rośnie 😂 Do pracy chodzę póki co w moich jeansach zwyczajnych, ale odpinam sobie guzik jak siedzę ;) W poprzedniej ciąży kupiłam dwie pary spodni ciążowych za 500 zł 😭 Tak bardzo chciałam spodnie z H&M bo w pasie i nogawki super, tylko, że wszystkie spodnie kończyły mi się przed kostką, a ja takich nie lubię, tym bardziej nie w zimie. Z C&A spodnie były za szerokie w nogawkach i tyle było z moich zakupów, że musiałam iść do normalnego sklepu ciążowego i kupić spodnie najdroższe w moim życiu. Za to w C&A dorwałam kurtkę zimową ciążową za ok 150 zł, więc teraz w weekend idę tam zapolować na cokolwiek. Swetry i bluzki kupowałam po prostu większe i takie nosiłam :)

Hej dziewczyny ja będę pewnie jakiś czas mniej albo wcale nieobecna na forum , dziś zmarła moja teściowa i mąż mnie teraz potrzebuje,nie wiem jak dalej bedzie co tera będzie sama jestem przerazona tym co nas czeka :( dziewczyny jak jest z pogrzebem ?czy kobieta w ciąży może iść? Bo różnie się mówi :(ehh
Wyrazy współczucia 😔

Zobaczysz, wszystko będzie dobrze, dzidzia napewno zdrowiutka ❤ 🙂

Cześć dziewczyny. Chce się zapytać czy któraś z was też tak ma może, że np bardzo chciała córeczkę a okazało się że synek i ciężko się z tym pogodzić albo odwrotnie? Tylko proszę nie hejtowac
W uk to.sie nazywa gender dissapointed i to jest bardzo normalne i przechodzi z czasem

reklama
Do góry