reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja to nawet nie zaczynam oglądać bo właśnie tak się kończy że 3/4 filmu mam zamknięte oczy [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1751]
Ten film był tak lajtowy, ale ja jakoś wydyganiec jestem, a zwłaszcza jak mam być sama w domu, a nie przepraszam, z kotem który czasem gapi się wielkimi ślipiami w coś, co później odprowadza wzrokiem 😂 :o

reklama
Najgorsi są tacy, co przynoszą 19 dnia miesiąca dokumenty( i wcale nie mają mało) o 15, a rano o 8 dzwonią czy już, bo jest 20 i trzeba płacić podatek 😂🤣
Moim ulubionym jest ten co się pyta z czego ma zapłacić podatki ;) Albo ten, który się pyta, czy na pewno dobrze wyliczyłam, bo za dużo wychodzi 😂

Powiem wam, że ja mam wrażenie, że sikam mniej niż zawsze i to mnie zastanawia. Piję mniej, ale nie aż tyle mniej.

Ja chyba jestem uzależniona od zakupow... zwłaszcza jak siedzę na l4 ciążowym - w pierwszej to samo było. Kupiłam właśnie jeansy NIECIĄŻOWE🙈 ale trafiły sie LEE za 129zl... tylko mam teraz dylemat - jak sprawdzę czy dobry rozmiar😂 teraz bedą niedobre, po ciazy nie wiadomo jaki ten rozmiar będzie... chyba po prostu bede celować z figura, żeby spodnie były dobre😁 aaa i schowam je od razu do szafy, mężowi sie nie przyznam, ze do wypłaty piątkowej zostało mi 60zl😜

Cześć dziewczyny witam się z Wami w nowym tygodniu :) dzis u mnie od rana same przyjemności ponieważ świętuję swoje 30 urodziny 😊😊😊 syn zaśpiewał mi już z milion razy sto lat :D dostałam super prezenty a o 17 mam zamiar świętować z synem tesciowa i mezem tortilla, dla nich winkiem, goframi i szarlotka 🥰🥰 tortów nie lubimy więc szarloteczka czeka ale mam chęć na tą tortille już bym zjadla. 🤣🤣🤣

U nas jutro takie usg standardowe u mojego gina, wizyta kontrolna :) Moj maz wczoraj przyszedł zestresowany, jak on będzie odganiał chłopaków od naszej Anastazji która mieszka jeszcze w brzuchu 🤣🤣 jakos o syna się nie martwi 🤣🤣🤣🤣
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego!! 😊😁🤗😍🙌🍰🎂🎈🎉🎊🎀🎁

U mnie za spaniem dobrze, padam ok 22, zazwyczaj mi już się robi trochę nie dobrze o tej porze i wolę iść spać jak się męczyć ;) A w nocy raz wstanę raz nie, jak mój idzie w nocy do wc to ja też dla świętego spokoju pójdę. A rano od pn-do sb wstaję po 6, raz sama, raz z budzikiem, a najczęściej z kotką, bo o tej zawsze pod drzwi przyjdzie pomiauczeć "A Pani już może nie śpi?" 😂

U mnie za spaniem dobrze, padam ok 22, zazwyczaj mi już się robi trochę nie dobrze o tej porze i wolę iść spać jak się męczyć ;) A w nocy raz wstanę raz nie, jak mój idzie w nocy do wc to ja też dla świętego spokoju pójdę. A rano od pn-do sb wstaję po 6, raz sama, raz z budzikiem, a najczęściej z kotką, bo o tej zawsze pod drzwi przyjdzie pomiauczeć "A Pani już może nie śpi?" 😂
Ja ze spaniem tak sobie, w pierwszym trymestrze spałam cała noc, rano długo i potem w ciagu dnia czułam sie jakbym miała noc zarwana i potrafiłam np.2 godziny po wstaniu wrocic do lozka. A teraz pozno zasypiam, w nocy wstaje siku i potem zasnąć nie mogę, a jak moi wstają do pracy/żłobka ok.7 to nieraz juz w ogóle nie spie, a nieraz mam przerwę godzinna i dosypiam na sile

Moim ulubionym jest ten co się pyta z czego ma zapłacić podatki ;) Albo ten, który się pyta, czy na pewno dobrze wyliczyłam, bo za dużo wychodzi 😂

Powiem wam, że ja mam wrażenie, że sikam mniej niż zawsze i to mnie zastanawia. Piję mniej, ale nie aż tyle mniej.
Ja kilka miesięcy temu miałam taki przypadek, jak gość do mnie, że On inaczej wyliczył, więc rozpisałam jak ja liczę podatki i żeby sprawdził czy On też tak ma....zgodził się, a miesiąc później to samo. Wysłałam co potrzebne i pwiedziałam, żeby sam sobie wyliczył, a jak mu nie pasuje to może prosić szefową żeby mu księgową zmieniła :D póki co jest spokój.

reklama
Ja ze spaniem tak sobie, w pierwszym trymestrze spałam cała noc, rano długo i potem w ciagu dnia czułam sie jakbym miała noc zarwana i potrafiłam np.2 godziny po wstaniu wrocic do lozka. A teraz pozno zasypiam, w nocy wstaje siku i potem zasnąć nie mogę, a jak moi wstają do pracy/żłobka ok.7 to nieraz juz w ogóle nie spie, a nieraz mam przerwę godzinna i dosypiam na sile
Ja przez większość pierwszej ciąży mogłam spać po 20h na dobę bez większego problemu [emoji23][emoji23]

Do góry