reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja to nawet nie zaczynam oglądać bo właśnie tak się kończy że 3/4 filmu mam zamknięte oczy [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1751]
Ten film był tak lajtowy, ale ja jakoś wydyganiec jestem, a zwłaszcza jak mam być sama w domu, a nie przepraszam, z kotem który czasem gapi się wielkimi ślipiami w coś, co później odprowadza wzrokiem 😂 :o

reklama
Najgorsi są tacy, co przynoszą 19 dnia miesiąca dokumenty( i wcale nie mają mało) o 15, a rano o 8 dzwonią czy już, bo jest 20 i trzeba płacić podatek 😂🤣
Moim ulubionym jest ten co się pyta z czego ma zapłacić podatki ;) Albo ten, który się pyta, czy na pewno dobrze wyliczyłam, bo za dużo wychodzi 😂

Powiem wam, że ja mam wrażenie, że sikam mniej niż zawsze i to mnie zastanawia. Piję mniej, ale nie aż tyle mniej.

Ja chyba jestem uzależniona od zakupow... zwłaszcza jak siedzę na l4 ciążowym - w pierwszej to samo było. Kupiłam właśnie jeansy NIECIĄŻOWE🙈 ale trafiły sie LEE za 129zl... tylko mam teraz dylemat - jak sprawdzę czy dobry rozmiar😂 teraz bedą niedobre, po ciazy nie wiadomo jaki ten rozmiar będzie... chyba po prostu bede celować z figura, żeby spodnie były dobre😁 aaa i schowam je od razu do szafy, mężowi sie nie przyznam, ze do wypłaty piątkowej zostało mi 60zl😜

Cześć dziewczyny witam się z Wami w nowym tygodniu :) dzis u mnie od rana same przyjemności ponieważ świętuję swoje 30 urodziny 😊😊😊 syn zaśpiewał mi już z milion razy sto lat :D dostałam super prezenty a o 17 mam zamiar świętować z synem tesciowa i mezem tortilla, dla nich winkiem, goframi i szarlotka 🥰🥰 tortów nie lubimy więc szarloteczka czeka ale mam chęć na tą tortille już bym zjadla. 🤣🤣🤣

U nas jutro takie usg standardowe u mojego gina, wizyta kontrolna :) Moj maz wczoraj przyszedł zestresowany, jak on będzie odganiał chłopaków od naszej Anastazji która mieszka jeszcze w brzuchu 🤣🤣 jakos o syna się nie martwi 🤣🤣🤣🤣
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego!! 😊😁🤗😍🙌🍰🎂🎈🎉🎊🎀🎁

U mnie za spaniem dobrze, padam ok 22, zazwyczaj mi już się robi trochę nie dobrze o tej porze i wolę iść spać jak się męczyć ;) A w nocy raz wstanę raz nie, jak mój idzie w nocy do wc to ja też dla świętego spokoju pójdę. A rano od pn-do sb wstaję po 6, raz sama, raz z budzikiem, a najczęściej z kotką, bo o tej zawsze pod drzwi przyjdzie pomiauczeć "A Pani już może nie śpi?" 😂

U mnie za spaniem dobrze, padam ok 22, zazwyczaj mi już się robi trochę nie dobrze o tej porze i wolę iść spać jak się męczyć ;) A w nocy raz wstanę raz nie, jak mój idzie w nocy do wc to ja też dla świętego spokoju pójdę. A rano od pn-do sb wstaję po 6, raz sama, raz z budzikiem, a najczęściej z kotką, bo o tej zawsze pod drzwi przyjdzie pomiauczeć "A Pani już może nie śpi?" 😂
Ja ze spaniem tak sobie, w pierwszym trymestrze spałam cała noc, rano długo i potem w ciagu dnia czułam sie jakbym miała noc zarwana i potrafiłam np.2 godziny po wstaniu wrocic do lozka. A teraz pozno zasypiam, w nocy wstaje siku i potem zasnąć nie mogę, a jak moi wstają do pracy/żłobka ok.7 to nieraz juz w ogóle nie spie, a nieraz mam przerwę godzinna i dosypiam na sile

Moim ulubionym jest ten co się pyta z czego ma zapłacić podatki ;) Albo ten, który się pyta, czy na pewno dobrze wyliczyłam, bo za dużo wychodzi 😂

Powiem wam, że ja mam wrażenie, że sikam mniej niż zawsze i to mnie zastanawia. Piję mniej, ale nie aż tyle mniej.
Ja kilka miesięcy temu miałam taki przypadek, jak gość do mnie, że On inaczej wyliczył, więc rozpisałam jak ja liczę podatki i żeby sprawdził czy On też tak ma....zgodził się, a miesiąc później to samo. Wysłałam co potrzebne i pwiedziałam, żeby sam sobie wyliczył, a jak mu nie pasuje to może prosić szefową żeby mu księgową zmieniła :D póki co jest spokój.

reklama
Ja ze spaniem tak sobie, w pierwszym trymestrze spałam cała noc, rano długo i potem w ciagu dnia czułam sie jakbym miała noc zarwana i potrafiłam np.2 godziny po wstaniu wrocic do lozka. A teraz pozno zasypiam, w nocy wstaje siku i potem zasnąć nie mogę, a jak moi wstają do pracy/żłobka ok.7 to nieraz juz w ogóle nie spie, a nieraz mam przerwę godzinna i dosypiam na sile
Ja przez większość pierwszej ciąży mogłam spać po 20h na dobę bez większego problemu [emoji23][emoji23]

Do góry