reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A propos rozmiarów biustu. Ja przed ciążą nosiłam 75B jak statystyczna Polka i jeszcze mi się wydawało za duże. Po ciąży poszłam dobrać biustonosz do karmienia u brafitterki i okazało się, że noszę 60 F 😅 i nie, biust wcale nie był dużo większy niż przed ciążą
Wiecie ja myślę czasami ze u brafiterek jest inna rozmiarowka.
Laaata temu poszlam z koleżanką po stanik i ona faktycznie nosiła F, więc poszłyśmy do sklepu właśnie z bielzna i pani brafiterki. Ja mam B, a pani twierdziła ze D, kazala przymierzyć taki stanik, w którym utonęlam 🤣🤣🤣, mialam te miseczki na poł dekoltu w góre, pytam jej co mam sobie tam włożyć a ona ze jest dobrze 😂😂😂!🙈🙈🙈
Ja pierdykam, nice 😅 Wszystkie moje przyjaciółki mają obfite biusty i jak jesteśmy gdzieś nad wodą, to tak im strasznie zazdroszczę tych obfitych, falujących przy poruszaniu się piersi. Ja przy nich ze swoimi rodzynkami czuję się jak chłopiec 😂🙈
Welcome to The Club! 🖐
Do tego jestem wysoka, wiec tw moje rodzinki znikają 😂😂😂!

Ale mnie dziś moje dziecko bije po jajnikach, a jak kichnęłam myślałam, że zemdleje 🤣🤣
U mnie chyba dzis Dzidzia ❤ nie miała treningu i odpoczywa, bo lewego nie katuje!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny a ja dzisiaj byłam na prenatalnych. Jestem szczęśliwa bo wszystko dobrze wyglądało według pani doktor i mój mąż mógł wejsc i pierwszy raz zobaczył nasze dziecko które machalo do nas rączkami i sie wiercilo i fikało :)
Pani doktor powiedziała że na 90 procent dziewczynka (M P 90 - zupełnie jak u Ciebie) i mam nadzieję że się potwierdzi bo od początku czułam że dziewczynka :)
Co do wróżenia to z chińskiego wychodziła mi dziewczynka a z Ph moczu wychodził chłopiec więc obalam teorie :p
Mam nadzieje ze wyniki testu pappa za tydzień lub dwa nie popsują mi humoru.
Kocham moja śliczna córcię ♥️

Dziewczyny a ja dzisiaj byłam na prenatalnych. Jestem szczęśliwa bo wszystko dobrze wyglądało według pani doktor i mój mąż mógł wejsc i pierwszy raz zobaczył nasze dziecko które machalo do nas rączkami i sie wiercilo i fikało :)
Pani doktor powiedziała że na 90 procent dziewczynka (M P 90 - zupełnie jak u Ciebie) i mam nadzieję że się potwierdzi bo od początku czułam że dziewczynka :)
Co do wróżenia to z chińskiego wychodziła mi dziewczynka a z Ph moczu wychodził chłopiec więc obalam teorie :p
Mam nadzieje ze wyniki testu pappa za tydzień lub dwa nie popsują mi humoru.
Kocham moja śliczna córcię ♥️
Gratulacje:))

reklama
Do góry