reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
Dokładnie tak ja to zrozumiałamCzy to datę moich urodzin z kolumny po lewej mam przeciąć z wierszem daty poczęcia, bo opis jakiś nie teges
Więc chyba jest ok
Ladybird1989
Dopiero po pobraniu bralam i wyszło mi 0,9 czyli dobrze.Hej, a powiedzcie mi jak badacie tsh to rano bierzecie leki normalnie czy dopiero po pobraniu?
P
pożegnanie
Gość
Dobra to to w ten sposób też wychodzi Dziewczynka ❤!Dokładnie tak ja to zrozumiałam
Więc chyba jest ok
P
pożegnanie
Gość
Wiecie ja myślę czasami ze u brafiterek jest inna rozmiarowka.A propos rozmiarów biustu. Ja przed ciążą nosiłam 75B jak statystyczna Polka i jeszcze mi się wydawało za duże. Po ciąży poszłam dobrać biustonosz do karmienia u brafitterki i okazało się, że noszę 60 F i nie, biust wcale nie był dużo większy niż przed ciążą
Laaata temu poszlam z koleżanką po stanik i ona faktycznie nosiła F, więc poszłyśmy do sklepu właśnie z bielzna i pani brafiterki. Ja mam B, a pani twierdziła ze D, kazala przymierzyć taki stanik, w którym utonęlam , mialam te miseczki na poł dekoltu w góre, pytam jej co mam sobie tam włożyć a ona ze jest dobrze !
Welcome to The Club! 🖐Ja pierdykam, nice Wszystkie moje przyjaciółki mają obfite biusty i jak jesteśmy gdzieś nad wodą, to tak im strasznie zazdroszczę tych obfitych, falujących przy poruszaniu się piersi. Ja przy nich ze swoimi rodzynkami czuję się jak chłopiec
Do tego jestem wysoka, wiec tw moje rodzinki znikają !
U mnie chyba dzis Dzidzia ❤ nie miała treningu i odpoczywa, bo lewego nie katuje!Ale mnie dziś moje dziecko bije po jajnikach, a jak kichnęłam myślałam, że zemdleje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ladybird1989
Gdzieś znalazlam stronkę w necie gdzie samo przeliczało. Ja mam 31 lat a wg chińskiego wyszło że mam 32 lata więc nie jest to jakaś duzo różnica. To chyba dlatego ze oni wierzą ze jak dziecko się rodzi to już ma rok.No ja też, ale nigdzie żadnego info na ten temat jak to liczyć
Ladybird1989
Dziewczyny a ja dzisiaj byłam na prenatalnych. Jestem szczęśliwa bo wszystko dobrze wyglądało według pani doktor i mój mąż mógł wejsc i pierwszy raz zobaczył nasze dziecko które machalo do nas rączkami i sie wiercilo i fikało
Pani doktor powiedziała że na 90 procent dziewczynka (M P 90 - zupełnie jak u Ciebie) i mam nadzieję że się potwierdzi bo od początku czułam że dziewczynka
Co do wróżenia to z chińskiego wychodziła mi dziewczynka a z Ph moczu wychodził chłopiec więc obalam teorie
Mam nadzieje ze wyniki testu pappa za tydzień lub dwa nie popsują mi humoru.
Kocham moja śliczna córcię
Pani doktor powiedziała że na 90 procent dziewczynka (M P 90 - zupełnie jak u Ciebie) i mam nadzieję że się potwierdzi bo od początku czułam że dziewczynka
Co do wróżenia to z chińskiego wychodziła mi dziewczynka a z Ph moczu wychodził chłopiec więc obalam teorie
Loli05
Gratulacje)Dziewczyny a ja dzisiaj byłam na prenatalnych. Jestem szczęśliwa bo wszystko dobrze wyglądało według pani doktor i mój mąż mógł wejsc i pierwszy raz zobaczył nasze dziecko które machalo do nas rączkami i sie wiercilo i fikało
reklama
U mnie 1,686 MoM bhcg, 1,9 NT a pappa 0,411 MoM
Bhcg chyba nie może przekroczyć 2,5 ? Dobrze mówię?
Dziewczyny! Jeden pojedynczy parametr o niczym nie przesądza. Ja w Pappa bhcg miałam 3,8 MoM a w genetycznych wszystko ok. Przez tą głupią betę prawdopodobnie tak okropnie znoszę ciąże