Martxx1
Fanka BB :)
No hahahha, kuźwa hahahahhahaah Nie mogęW sensie, ze urodzisz konia i kozę? Lepiej już nie czytaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No hahahha, kuźwa hahahahhahaah Nie mogęW sensie, ze urodzisz konia i kozę? Lepiej już nie czytaj
Też mi wychodzi dziewczynkaNiestety nie mogę sprawdzić czy mi się zgadza z synem bo on poczęty w 2018
Niby jak to robisz???Też mi wychodzi dziewczynka
O totototo tu za mało tam za dużo oooo a mi by C wystarczyło, wcale nie jestem zschłannaZobacz jaki wredny babsztyl z tej matki natury! Jednym daje mikroskopijne cycusie, a innym takie, że unieść je ciężko
Korzystałam z tej tabelki od @Marynia88 - tam są daty poczęcia dla 2020 r. i wyszedł mi koń, który w połączeniu z moim rokiem urodzenia wskazuje na dziewczynkęNiby jak to robisz???
Mi też wychodzi dziewczynka ale czekam na prenatalne...Też mi wychodzi dziewczynka
Otóż to! Małe cycki (wypadałoby powiedzieć cycuszki żeby było uczciwie) to mój odwieczny kompleks, dlatego też uważam, że C jest totalnie w dechęO totototo tu za mało tam za dużo oooo a mi by C wystarczyło, wcale nie jestem zschłanna
Zatem spokojne jutro i GrAtUlAcJe ❤❤❤!Witam wszystkie Mamy [emoji3526][emoji1768] Czytam Was od kilku tygodni ale dopiero założyłam konto [emoji2957] to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat [emoji846] byłam dzisiaj na wizycie u gina, chciałam USG bo nie widziałam dzidzi miesiąc, a miał nie robić bo jutro jadę na prenatalne, ale chciałam jechać spokojnie [emoji3526] Wszystko jest ok! Podobno " nie oficjalnie chłopak" [emoji39][emoji28] pozdrawiam Was serdecznie !! [emoji846][emoji846]Zobacz załącznik 1182686
Trisomnia 21 oznacza ryzyko choroby zespołu downa. U mnie wyszło 1-67 gdzie ryzyko podstawowe dla mojego wieku (37) jest 1-146Jeny współczuję A co oznacza 21?
I co kochana będziesz działać dalej ?Trisomnia 21 oznacza ryzyko choroby zespołu downa. U mnie wyszło 1-67 gdzie ryzyko podstawowe dla mojego wieku (37) jest 1-146