reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja mam 31 i ciągle się waham czy robić czy nie, mąż nie bardzo chce, a ja już sama nie wiem, lekarz powiedział, że mogę zrobić ale nie muszę.
Mi lekarz powiedział żebym się zastanowiła i poczytała, nie kazał, nie nalegał, ale jestem z tych osób, że badań nigdy za wiele więc zrobię.

Dziewczyny 😄
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza🙈 Prawdopobnie to córunia 😍 Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka 😂
Super! Piękny dzidziuś :)

A jaki to ból głowy? Może wystarczy albo kawa albo się nawodnić..
Jeśli to taki jak mój to nic nie pomaga😐 taka typowa migrena to bol połączony z Mdłościami, swiatlowstretem, ogólnie cos okropnego. Nieraz jak próbowałam bez tabletki polozyc sie i zasnąć to potrafiła mnie bolec głowa od ucisku poduszki...

Dziewczyny 😄
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza🙈 Prawdopobnie to córunia 😍 Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka 😂
O piekna modelko gratuluję i taaak sie cieszę, ze az się wzruszyłam❤❤❤!
Dzidzia śliczna, idzie w Mamę 😘😘!
Brzuszek urośnie 👍🧸!

Dziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku? 😊
Przy pierwszym i drugim nie robiłam nawet nie wiedziałam że coś takiego jest miałam tylko 3 USG w ciągu 9 miesięcy. Przy trzecim tak, bo wiek powyżej 35 lat. Teraz też robię za dwa tygodnie.

Ja będę taką matką i jeśli się okaże, że usg w pakiecie luxmedu to nie prenatalne to nie planuję robić. Zobaczę co mąż powie.
Bylam na USG z luxmed to 11-13 to takie dokładniejsze, ale nie jak prenatalne, taka 1/3, mierzy przeziernosc karkowa, sprawdza seruszko❤, narzady czy sie ksztaltuja, glowa. Juz przez brzuch.

reklama
Jeśli to taki jak mój to nic nie pomaga😐 taka typowa migrena to bol połączony z Mdłościami, swiatlowstretem, ogólnie cos okropnego. Nieraz jak próbowałam bez tabletki polozyc sie i zasnąć to potrafiła mnie bolec głowa od ucisku poduszki...
Ojej wiem o czym mówisz bo po porodzie się na Bawilam ten migreny, dopiero trzy miesiące przed ciąża zeszłam z tabletek od neurologa.. Także wiem co to za ból.😥. Ale w ciąży naszczescie mnie nie złapała...

Do góry