Czarna 36
Fanka BB :)
o super extraJa tez 36 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o super extraJa tez 36 lat
Mi lekarz powiedział żebym się zastanowiła i poczytała, nie kazał, nie nalegał, ale jestem z tych osób, że badań nigdy za wiele więc zrobię.Ja mam 31 i ciągle się waham czy robić czy nie, mąż nie bardzo chce, a ja już sama nie wiem, lekarz powiedział, że mogę zrobić ale nie muszę.
Super! Piękny dzidziuśDziewczyny
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza Prawdopobnie to córunia Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka
A jaki to ból głowy? Może wystarczy albo kawa albo się nawodnić..Macie jakiś sprawdzony sposób na ból głowy? Nie chce łykać tabletek chyba że to ostateczność. Zdrzemnełam się z synem i wstałam z bólem, teraz poleguje z głową przy poduszce bo tak boli
Jeśli to taki jak mój to nic nie pomaga taka typowa migrena to bol połączony z Mdłościami, swiatlowstretem, ogólnie cos okropnego. Nieraz jak próbowałam bez tabletki polozyc sie i zasnąć to potrafiła mnie bolec głowa od ucisku poduszki...A jaki to ból głowy? Może wystarczy albo kawa albo się nawodnić..
O piekna modelko gratuluję i taaak sie cieszę, ze az się wzruszyłam❤❤❤!Dziewczyny
Jestem po badaniu i na tą chwilę u Dzidziusia wszystko jest dobrze ❤ Poryczałam się oczywiście ze wzruszenia już u lekarza Prawdopobnie to córunia Rozpłynęłam się jak kostka lodu na słońcu ❤❤❤
Mój brzuch na tę chwilę też jest bardziej rozlany jak sadełko, a nie okrągły jak piłeczka
Przy pierwszym i drugim nie robiłam nawet nie wiedziałam że coś takiego jest miałam tylko 3 USG w ciągu 9 miesięcy. Przy trzecim tak, bo wiek powyżej 35 lat. Teraz też robię za dwa tygodnie.Dziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku?
Bylam na USG z luxmed to 11-13 to takie dokładniejsze, ale nie jak prenatalne, taka 1/3, mierzy przeziernosc karkowa, sprawdza seruszko❤, narzady czy sie ksztaltuja, glowa. Juz przez brzuch.Ja będę taką matką i jeśli się okaże, że usg w pakiecie luxmedu to nie prenatalne to nie planuję robić. Zobaczę co mąż powie.
Ojej wiem o czym mówisz bo po porodzie się na Bawilam ten migreny, dopiero trzy miesiące przed ciąża zeszłam z tabletek od neurologa.. Także wiem co to za ból.. Ale w ciąży naszczescie mnie nie złapała...Jeśli to taki jak mój to nic nie pomaga taka typowa migrena to bol połączony z Mdłościami, swiatlowstretem, ogólnie cos okropnego. Nieraz jak próbowałam bez tabletki polozyc sie i zasnąć to potrafiła mnie bolec głowa od ucisku poduszki...