reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazła :p no i trzeba było z wc skorzystać.

Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazła :p no i trzeba było z wc skorzystać.
Ja dzisiaj właśnie robiłam badania w tym mocz i łapałam go do pojemniczka o 4:30, bo już dłużej nie mogłam wytrzymać 😂 a w laboratorium byłam o 8:00.

Od wczoraj tak mnie bolą lędźwie że nie wiem czy siedzieć czy leżeć, w jakiej pozycji. Coś okropnego. W dodatku noc kiepska bo mój niespełna dwulatek słabo spał. Za to śpi do teraz, a normalnie wstaje o 7. Wczoraj mężowi mówiłam że chciałabym żeby już był kwiecień, urodzić i mieć z głowy ciàże. Z synem czułam się doskonale, dopiero przy ok 30tc już miałam dosyć ciąży, ale to przez problemy z szyjką. A teraz? Co chwile mi coś, jak nie mdłości to boli, to strzyka, to drażni, to śmierdzi.. Masakra

Tez mam te problemy. Postaraj się wieczorem mniej pic żeby dotrwać w nocy gdzieś do 5-6 godziny. A jak już nie będziesz mogła wytrzymać no to musisz łapać do pojemniczka tylko wtedy jeśli do oddania do laboratorium ma minąć 2-3 godziny to włóż do do lodowki koniecznie. No i jedz oddać jak najwcześniej.

Ja dzis tez slaba noc,syn spal ze mna bo smarki ma wiec chcialam go obserwowac i naszprycowalam czy mialam alr sie wiercil i smarkal ehh.musi isc do szkoly,boje sie ze go wysla do domu i wtedy 10 dni w domu musi siedziec chyba ze zrobie mu test ma covid i bedzie negatyw

Ja siusiu robiłam o 4... A łapałam o 7.00 i tak pojechałam i oddałam....

Jejkuuu ja juz nie mogę doczekać się 2 bobasa a to jeszcze ponad pol roku 😅😅😅😅 a ja już bym chciała tego maluszka tutaj 😅😅😅 albo chociaz znać płeć i kompletować wyprawkę 😅😅😅. Mozecie sie smiac ale mam pudełko w szafie dla maluszka i sa tam rozowe ubranka hehehehe dla chlopczyka nie kupuje bo mam caly strych 😅😅😅 i powiem Wam kupowanie po troszku od początku jest o wiele przyjemniejsze niz kupowanie naraz wszystkiego 🥰 nawet ostatnio kupilam poduszke do karmienia :) kupuje tez neutralne ubranka narazie powstrzymuje sie do minimum z różowymi ale nieraz sie nie da tylko ze mam rodzeństwo przed założeniem rodzin i w razie co kiedys je obdaruje 😅

reklama
Jejkuuu ja juz nie mogę doczekać się 2 bobasa a to jeszcze ponad pol roku 😅😅😅😅 a ja już bym chciała tego maluszka tutaj 😅😅😅 albo chociaz znać płeć i kompletować wyprawkę 😅😅😅. Mozecie sie smiac ale mam pudełko w szafie dla maluszka i sa tam rozowe ubranka hehehehe dla chlopczyka nie kupuje bo mam caly strych 😅😅😅 i powiem Wam kupowanie po troszku od początku jest o wiele przyjemniejsze niz kupowanie naraz wszystkiego 🥰 nawet ostatnio kupilam poduszke do karmienia :)
Ja dopóki nie zacznę 3 trymestru nie kupuje nic....

Do góry