reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Jesteśmy już po wizycie!😘 U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy😍 Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe 😁 Ale grunt, ze zdrowe ❤ 😍 Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek😘

Załączniki

• 9F83B016-0B30-457D-8645-16A67B54C527.jpeg
    9F83B016-0B30-457D-8645-16A67B54C527.jpeg
    199,9 KB · Wyświetleń: 124
Dziwnie bardzo. Jakby czuła się zbyt pewnie. Nie wiem ja jako przedszkolanka i kiedyś niania zawsze najpierw poznawałam dzieci... Może poszukaj czegoś innego ?
No właśnie chciałam się upewnić ze z boku też to tak wygląda.. A zabawkę tak o, bo stała na stoliku on się bawił a ona ja wzięła on zaczął jęczeć.. Nie chcę szukać dziury we wszystkim ale myślę że ona jest zdyskwalifikowana na dzień dobry.. Fotki opinie ładne, ale spotkanie i dupa.. Jakby wogole nie miała podejścia..

Jesteśmy już po wizycie!😘 U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy😍 Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe 😁 Ale grunt, ze zdrowe ❤ 😍 Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek😘
Świetnie 🤣

Cudowne wieści! 🥰❤️ Ale już duży ten wasz maluszek 😃❤️ Najważniejsze, że wszystko ok i że zdrowe! 🥰

Powiem Wam że przykro że niektóre z Was nie mają oparcia u najblizyszych. Moja mama sie bardzo ucieszyla ze znowu zostanie babcia a tata codziennie pyta jak sie czuje.
Ja jestem jedynaczką i zawsze wiedzialam ze będę mieć więcej dzieci niz 1. W sumie to zawsze marzyla mi sie trójka 😊
No właśnie. Nawet nie wiedzialam ze sa takie sytuacje ze babcia się nie cieszy ze bedzie miała wnuka lub wnuczkę. U mnie zarówno mama jak i teściowa popłakały się że szczęścia <3

Jesteśmy już po wizycie![emoji8] U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy[emoji7] Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe [emoji16] Ale grunt, ze zdrowe [emoji173] [emoji7] Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek[emoji8]
Super wieści [emoji173]️

reklama
No właśnie. Nawet nie wiedzialam ze sa takie sytuacje ze babcia się nie cieszy ze bedzie miała wnuka lub wnuczkę. U mnie zarówno mama jak i teściowa popłakały się że szczęścia <3
Oj są....

Moja teściowa to szczerze mnie nienawidzi (potwierdzone, wypowiedziane do męża) ani razu nie zapytała jak się czuje czy coś. Dla niej ta ciąża nie istnieje. Ale ona jest zapatrzona w siebie egoistką.. Zabrzmi to strasznie ale już nie mogę się doczekać jak Bąbel powie jej, że nie lubi do niej przyjeżdżać, woli drugi dziadków... Fotki będę tej minie strzelać 😂🤷‍♀️

Do góry