P
pożegnanie
Gość
Ale ze tyle nadrobilo Dziecie ❤?Swoją droga dziewczyny z usg wyszedł termin porodu na 27.02.2021, ale no tutaj byłam od samego początku i się przyzwyczaiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ze tyle nadrobilo Dziecie ❤?Swoją droga dziewczyny z usg wyszedł termin porodu na 27.02.2021, ale no tutaj byłam od samego początku i się przyzwyczaiłam
Ja to weteranka. Na forum jestem od 2008, ale po urodzeniu dzieci wiadomo wycisza sie aktywność, chociaż styczniówki 2011 dalej się spotykają. Czytam, ale nadrabiać Was cięzko i każdej z osobna odpisać.
Za dużo się stresują te dziewczyny co kupiłu detektor tętna. proponuje zwrócić sprzedawcy, zbędny wydatek. Spokój tylko na chwilę i na nowo schizowanie.
Ja żadnych objawów nie mam i czasem się zastanawiam czy ja aby na pewno w tej ciąży jestem, ale nie schizuję tak jak Wy a tu coś zabolało, a tam coś pstryknęło. Same się nakręcacie.
Wie Mama i Maż, po prenatalnych ❤powiem Siostrze i Tacie. A i muszę w pracy się zapowiedzieć , bo coraz bardziej sie męczę juz przy komputerze mimo ze w domu.Dziewczyny a wasza rodzina juz wie ze jestescie w ciąży?
U mnie narazie wiedzą tylko rodzice, tesciowa i szwagierka z mężem.
miałam termin według ostatniej miesiączki na 26.03.2021, a według usg jest na 27.03.2021Ale ze tyle nadrobilo Dziecie ❤?
Ja nie rozumiem, przeciez dziecko to cud Dla mnie to jest takie małostkowe....bo co ludzie powiedzą. Ja osobiscie mam to gdzieś.Ludzie zawsze będą gadać.To tak jak moi rodzice. Dla nich to dramat że bez ślubu. W dodatku druga ciąża (pierwsza stracona rok temu)
No rewelacja po prostu Super bardzo sie cieszęJesteśmy już po wizycie! U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe Ale grunt, ze zdrowe ❤ Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek
Aa marzec, bo napilas luty (02) i nas zaskoczyłaśmiałam termin według ostatniej miesiączki na 26.03.2021, a według usg jest na 27.03.2021
Ojej to będziesz firstSwoją droga dziewczyny z usg wyszedł termin porodu na 27.02.2021, ale no tutaj byłam od samego początku i się przyzwyczaiłam
Całkiem przez przypadek muszę to poprawićAa marzec, bo napilas luty (02) i nas zaskoczyłaś
Pewnie liczy sie zdrowie, szacunek, partnerstwo, dzieci a nie sąsiedzi .Ja nie rozumiem, przeciez dziecko to cud Dla mnie to jest takie małostkowe....bo co ludzie powiedzą. Ja osobiscie mam to gdzieś.Ludzie zawsze będą gadać.
Aaa to znienia postac rzeczyAa marzec, bo napilas luty (02) i nas zaskoczyłaś