Tak ja tez tak mam ze nieraz trace świadomość jakby umysłu zjem i mija 5min odzyskuje świadomość i wzrok
Jak to wykryc
Ja robilam krzywa 3cukrowa i insulinowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja tez tak mam ze nieraz trace świadomość jakby umysłu zjem i mija 5min odzyskuje świadomość i wzrok
Jak to wykryc
Mam napisane w wyniku. Konsultacje mam jutro. Jutro będę wiedzieć więcej. Na pewno trzeba znaleźć przyczynę i zacząć leczyć.Czy wiesz to po konsultacji z lekarzem? Warto powtórzyć wyniki.
No właśnie chciałam się upewnić ze z boku też to tak wygląda.. A zabawkę tak o, bo stała na stoliku on się bawił a ona ja wzięła on zaczął jęczeć.. Nie chcę szukać dziury we wszystkim ale myślę że ona jest zdyskwalifikowana na dzień dobry.. Fotki opinie ładne, ale spotkanie i dupa.. Jakby wogole nie miała podejścia..Dziwnie bardzo. Jakby czuła się zbyt pewnie. Nie wiem ja jako przedszkolanka i kiedyś niania zawsze najpierw poznawałam dzieci... Może poszukaj czegoś innego ?
ŚwietnieJesteśmy już po wizycie! U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe Ale grunt, ze zdrowe ❤ Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek
Ja mam 110/65 i serce około 65 uderzeń. Lekarka też prosi by mierzyć i kontrolować.Ja mierzę... w najlepszym przypadku mam 100/70 a tak to 95/65 albo i 85/50... Tylko u Ciebie to dolne ciśnienie jakieś stosunkowo wysokie...
Cudowne wieści! Ale już duży ten wasz maluszek Najważniejsze, że wszystko ok i że zdrowe!Jesteśmy już po wizycie! U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe Ale grunt, ze zdrowe ❤ Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek
No właśnie. Nawet nie wiedzialam ze sa takie sytuacje ze babcia się nie cieszy ze bedzie miała wnuka lub wnuczkę. U mnie zarówno mama jak i teściowa popłakały się że szczęścia <3Powiem Wam że przykro że niektóre z Was nie mają oparcia u najblizyszych. Moja mama sie bardzo ucieszyla ze znowu zostanie babcia a tata codziennie pyta jak sie czuje.
Ja jestem jedynaczką i zawsze wiedzialam ze będę mieć więcej dzieci niz 1. W sumie to zawsze marzyla mi sie trójka
Super wieści [emoji173]️Jesteśmy już po wizycie![emoji8] U nas wszystko ok, lekarz wykluczył wady genetyczne. Jutro mamy wizytę u lekarza to znowu się zobaczymy[emoji7] Co do płci lekarz nam nie powiedział nic bo stwierdził, ze jest za wcześnie, dopiero gdzieś ok 16 tyg, ale moim przyjaciółkom mówił już na pierwszym prenatalnych wiec ciekawe [emoji16] Ale grunt, ze zdrowe [emoji173] [emoji7] Na zdjęciu 3D nasz 6,20 cm maluszek[emoji8]
Oj są....No właśnie. Nawet nie wiedzialam ze sa takie sytuacje ze babcia się nie cieszy ze bedzie miała wnuka lub wnuczkę. U mnie zarówno mama jak i teściowa popłakały się że szczęścia <3