P
pożegnanie
Gość
U mnie dzisiaj wystąpił taki gęsty biało-żółty śluz trochę mnie to niepokoi, bo wcześniej był biały, kremowy. Jutro mam wizytę, więc pewnie o tym wspomnę.
Nie ma obaw, śluz jest normą, spytałam podczas Usg i lekarka przyznała, ale spytała a to pani nie wie, a ja no nie wiem, nie rodzilam jeszcze , więc dużo jest dla mnie nowością. Zatem no worriesJa mam caky czas gesty biały, ale na wkładce jest żółty. Ale jakoś nie martwi mnie to, a powinno?
Ooo to takie placki, wszystko co jest plackiem pychaaaa!! Rosołek mmm mniam Oczywicie poszukam przepisu@Dzidziu ja robiłam dziś tradycyjnie rosolek i nietradycyjnie gruzińskie kubardi (chyba ). Trochę nie wyrobiłam, ale właśnie spieszylam się na błogosławieństwo niewiasty przy nadziei i bardzo się cieszę, że dziś wreszcie je otrzymałam. Kolejna rzecz, która trochę bardziej uspokaja.
Moja lekarka do 8 tygodnia kazala brac Pregna Start, potem zmieniła mi na Feminion Natal 1 do 12. Od 12 (od piątku) mam brać Femibion 2. Caly czas dodatkowo Metafolian (solgar). Ale ja jestem po 35 roku życia.Wiem ze juz bylo,ale napiszcie mi jakie bierzecie witaminy suplementy prosze.ja bralam prenatal uno ale mi sie skonczyl,i teraz dorwalam w szufladzie pregna start pare kapsulek,ale cos tam gdzies czytalam ze ma malo kwasow omega,to raz w tygodniu jeszcze polykam lyzke tranu Mollera,ale cos teraz czytalam ze to moze byc za duzo tran i tabletka.ryb nie lubie.cos musialabym kupic na ebayu z Polski a nie wiem co,cos co ma wszystko