reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja jeszcze pracuje,moja manager zaczyna jutro urlop, powiem jej o ciazy jak wroci 😊

Jutro mam wizyte, a juz za tydzien prenatalne, szybko mi to leci...

Co do wagi jestem 1,5kg na plusie, ale jeszcze mi brakuje troche zeby dobic do 50kg 🤫 a apetyt to mam,wiec az dziwne ze tylko tyle.. calu urlop to rybki wedzone, smazone i pieczone, no i pizza - caaaaale 2 tygodnie

@M_P_90 jak przeprowadza, śpicie w domu? 😃
@Ewelina @ co u Was? Chłopaki zdrowe?😉
no hej ... strasznie jestem zabiegana 😌 nie maluchy tak do końca .... po za tym jesteśmy na kwarantannie 😌 tzn rodzina mojego męża u góry ... ktoś tam w klasie miel nauczyciel .... i teraz 10 dni musza siedzieć .... ani do pracy nic ... 🙄 oby mnie nie dopadła !
Kolorowych i spokojnych 😉 kobitki

reklama
Hej
Ja poki co biore jakieś witaminy co sa w domu takie zwykle 😃 i kwas oczywoscie ale kwas to juz od 3 miesięcy biore :) moze cos sobie kupie jak te mi sie skończą

U mnie na wadze 2kg na plus ale od dziś postanowilam nie ulegać zachciankom niezdrowym tylko jeść w miare zdrowo, bo przez 2 lata staralam sie być na diecie i może mieć to swoje konsekwencje takie rzucenie sie na te niezdrowe rzeczy:) tzn w sumie już ma bo zoladek boli tragicznie
Mam okropne zaparcia, któras z Was pisala o śliwkach suszonych może wyprobuje i kefir z rana może cos pomoże 🙃

Ja mam wizyte w piatek lub czwartek lub sobote 😃😃 zależy czy moj doktor będzie miał dyżur w szpitalu i czy przełoży ale stres... :)

Moje dziecko dziś zostaje w domu chyba cały tydzień zostanie, dowiedzieliśmy się od znajomej, że w szkole panuje jelitowka to jeszcze mi tego brakuje żeby mi przywlokł:) wiec będzie intensywny tydzień bo moje dziecko jest z dzieci szybko nudzących sie i tych "mamo pobaw sie ze mna" juz mi sie marzy zeby mial rodzeństwo i miał sie z kim bawić 😃😃😃

Zastanawiam sie nad tymi prenatalnymi ja jeszcze się nie zapisalam a Wy w którym tyg sie zapisujecie? Zastanawiam się czy nie zapisać sie w moje 30 ste urodziny akurat wtedy rozpoczynam II trymestr😃😃

Do góry