reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Wiem ze juz bylo,ale napiszcie mi jakie bierzecie witaminy suplementy prosze.ja bralam prenatal uno ale mi sie skonczyl,i teraz dorwalam w szufladzie pregna start pare kapsulek,ale cos tam gdzies czytalam ze ma malo kwasow omega,to raz w tygodniu jeszcze polykam lyzke tranu Mollera,ale cos teraz czytalam ze to moze byc za duzo tran i tabletka.ryb nie lubie.cos musialabym kupic na ebayu z Polski a nie wiem co,cos co ma wszystko
Ja biorę Duphavit Pregna, też wcześniej zapoznałam się rankingiem na pan tabletka. Lekarz nic nie mówił żeby przyjmować coś jeszcze...

reklama
Jej tagine :) ja tez bym się wprosiła... i czemu nie, nawet z kuminem! Miam, aż mi się smaki Maroka przypomniały :)

Choć jak mam robic obiad w domu, to mięsa unikam jak ognia. Mdli mnie od samego zapachu. U mnie dzis na obiad były placuszki z cukini :) codziennie kombinuje byle tylko mięsa nie oprawiać. Masakra...

Ja dzisiaj na obiad trtradycyjnie, jak co niedziele - kluski śląskie, czerwona kapusta i rolada :)

Choć moją ulubioną i najczęstszą zachcianka ciążowa jest pizza, mogłabym codziennie jeść. :D

Samopoczucie od kilku dni sie poprawiło, chyba tak jak napisałyście organizm sie przyzwyczail do burzy hormonów, zostało tylko szybsze przemęczenie i senność :)

Powodzenia jutro na wizytach, życzę samych dobrych informacji :)

A mnie ból gardła złapał, masakra jakaś, boli jak lykam ślinę i gardło czerwone 😱piłam już herbatkę z miodem i cytrynka, mleko z czosnkiem i miodem i teraz w łóżeczku czekam aż mój mi przyniesie znów mleko, ehh polecicie coś jeszcze? 🤷🏼‍♀️

A mnie ból gardła złapał, masakra jakaś, boli jak lykam ślinę i gardło czerwone 😱piłam już herbatkę z miodem i cytrynka, mleko z czosnkiem i miodem i teraz w łóżeczku czekam aż mój mi przyniesie znów mleko, ehh polecicie coś jeszcze? 🤷🏼‍♀️
Ja to tydzień temu przechodziłam.. oprócz tego jeszcze w aptece mąż mi kupił specjalne tabletki do ssania dla kobiet w ciąży. Trochę pomagały :) Ale głównie herbata z miodem i cytryna zdziałała cuda, 2 dni plackiem w łóżku i minęło. Ale jednak ten duży słoik miodu poszedł w 3dni :D
Zdrówka Ci życze :)

Ja to tydzień temu przechodziłam.. oprócz tego jeszcze w aptece mąż mi kupił specjalne tabletki do ssania dla kobiet w ciąży. Trochę pomagały :) Ale głównie herbata z miodem i cytryna zdziałała cuda, 2 dni plackiem w łóżku i minęło. Ale jednak ten duży słoik miodu poszedł w 3dni :D
Zdrówka Ci życze :)
Bardzo dziękuję, przyda się 😍
Więc w dobrym kierunku idę z tym miodem i cytryna, mam nadzieję że mi przejdzie jak najszybciej, ✊

reklama
Do góry