reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Wiem ze juz bylo,ale napiszcie mi jakie bierzecie witaminy suplementy prosze.ja bralam prenatal uno ale mi sie skonczyl,i teraz dorwalam w szufladzie pregna start pare kapsulek,ale cos tam gdzies czytalam ze ma malo kwasow omega,to raz w tygodniu jeszcze polykam lyzke tranu Mollera,ale cos teraz czytalam ze to moze byc za duzo tran i tabletka.ryb nie lubie.cos musialabym kupic na ebayu z Polski a nie wiem co,cos co ma wszystko
Ja biorę Duphavit Pregna, też wcześniej zapoznałam się rankingiem na pan tabletka. Lekarz nic nie mówił żeby przyjmować coś jeszcze...

reklama
Jej tagine :) ja tez bym się wprosiła... i czemu nie, nawet z kuminem! Miam, aż mi się smaki Maroka przypomniały :)

Choć jak mam robic obiad w domu, to mięsa unikam jak ognia. Mdli mnie od samego zapachu. U mnie dzis na obiad były placuszki z cukini :) codziennie kombinuje byle tylko mięsa nie oprawiać. Masakra...

Ja dzisiaj na obiad trtradycyjnie, jak co niedziele - kluski śląskie, czerwona kapusta i rolada :)

Choć moją ulubioną i najczęstszą zachcianka ciążowa jest pizza, mogłabym codziennie jeść. :D

Samopoczucie od kilku dni sie poprawiło, chyba tak jak napisałyście organizm sie przyzwyczail do burzy hormonów, zostało tylko szybsze przemęczenie i senność :)

Powodzenia jutro na wizytach, życzę samych dobrych informacji :)

A mnie ból gardła złapał, masakra jakaś, boli jak lykam ślinę i gardło czerwone 😱piłam już herbatkę z miodem i cytrynka, mleko z czosnkiem i miodem i teraz w łóżeczku czekam aż mój mi przyniesie znów mleko, ehh polecicie coś jeszcze? 🤷🏼‍♀️

A mnie ból gardła złapał, masakra jakaś, boli jak lykam ślinę i gardło czerwone 😱piłam już herbatkę z miodem i cytrynka, mleko z czosnkiem i miodem i teraz w łóżeczku czekam aż mój mi przyniesie znów mleko, ehh polecicie coś jeszcze? 🤷🏼‍♀️
Ja to tydzień temu przechodziłam.. oprócz tego jeszcze w aptece mąż mi kupił specjalne tabletki do ssania dla kobiet w ciąży. Trochę pomagały :) Ale głównie herbata z miodem i cytryna zdziałała cuda, 2 dni plackiem w łóżku i minęło. Ale jednak ten duży słoik miodu poszedł w 3dni :D
Zdrówka Ci życze :)

Ja to tydzień temu przechodziłam.. oprócz tego jeszcze w aptece mąż mi kupił specjalne tabletki do ssania dla kobiet w ciąży. Trochę pomagały :) Ale głównie herbata z miodem i cytryna zdziałała cuda, 2 dni plackiem w łóżku i minęło. Ale jednak ten duży słoik miodu poszedł w 3dni :D
Zdrówka Ci życze :)
Bardzo dziękuję, przyda się 😍
Więc w dobrym kierunku idę z tym miodem i cytryna, mam nadzieję że mi przejdzie jak najszybciej, ✊

reklama
Do góry