reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ddoam ze on juz mu tydzien temu powiedzial!dlatego w pracy nikomu nie mowie bo tam tez faceci i same paply
Ja myślę że jak powiem szefowej to nie zdążę do biurka wrócić a pół biura już będzie wiedziało. Może nie jest tak wielka plotkara ale wszystko przeżywa na głos a ma bardzo donośny głos. Jak miała awarie w mieszkaniu to też wszyscy wiedzieli zanim cała rodzinę obdzwonila 😂

reklama
@Dzidziu ja robiłam dziś tradycyjnie rosolek i nietradycyjnie gruzińskie kubardi (chyba :p). Trochę nie wyrobiłam, ale właśnie spieszylam się na błogosławieństwo niewiasty przy nadziei i bardzo się cieszę, że dziś wreszcie je otrzymałam. :) Kolejna rzecz, która trochę bardziej uspokaja.

reklama
A ja dziewczyny przespalam dzis caly boży dzień położyłam sie wczoraj o 22 bo wrocilam po 21 z tego wesela i poprostu dzis odsypialam calutki dzien hehe, dobrze ze maz w domu to mlodym sie opiekował, mialam dzis mdlosci za Was wszystkie ktorym ustąpiły po wczorajszym naciapaniu😁😁
Gdy kuje mnie macica zawsze mam w głowie slowa jednej z Was co lekarz powiedział, ze w tym miejscu dzidzia jest i sie rozpycha 😍
A mnie dzisiaj cały dzień kuje podbrzusze, jakbym wkurzyła jakąś azjatke na akupunkturze....

Idę do lustra.. A tam kulka, macicę mi troszkę wywaliło. Więc chyba rośnie i zaczyna się rozpychać. Także nie narzekam :) zobaczymy się za 20 dni :)
U mnie jest dorodny grejpfrut 😃😃

Do góry