Kwietniowaaa
Początkująca w BB
Gratulacje ☺☺☺ ja okres miałam 17.07 wiec lecimy na jednym wózku wizytę mam 8.10 września ... tez chciałam na 3 ale to chyba za szybko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ☺☺☺ ja okres miałam 17.07 wiec lecimy na jednym wózku wizytę mam 8.10 września ... tez chciałam na 3 ale to chyba za szybko
Pewnie, że możesz dołączyć gratulacje!!!Mogę dołączyć? OM 25 lipca, termin wychodzi na 30 kwietnia Beta w czwartek 13,5, dzisiaj 27,4 (po 40h). Boję się, że jest za mała i coś jest nie tak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 4 cykl starań, pierwsza ciąża. Dolegliwości zero. Wizytę mam 4 września, chyba jajo zniosę do tego czasu...
Mogę dołączyć? OM 25 lipca, termin wychodzi na 30 kwietnia Beta w czwartek 13,5, dzisiaj 27,4 (po 40h). Boję się, że jest za mała i coś jest nie tak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 4 cykl starań, pierwsza ciąża. Dolegliwości zero. Wizytę mam 4 września, chyba jajo zniosę do tego czasu...
witamy w kolejce po Maluszka gratulacje i trzymam kciuki żeby wizyta była okMogę dołączyć? OM 25 lipca, termin wychodzi na 30 kwietnia Beta w czwartek 13,5, dzisiaj 27,4 (po 40h). Boję się, że jest za mała i coś jest nie tak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 4 cykl starań, pierwsza ciąża. Dolegliwości zero. Wizytę mam 4 września, chyba jajo zniosę do tego czasu...
Ja sem kadrowa dawajA mamy tu kogoś biegłego w kadrach i naliczaniach zasiłku chorobowego? Bo mam skomplikowane pytanie [emoji23]
Witaj ,gratulacje !Mogę dołączyć? OM 25 lipca, termin wychodzi na 30 kwietnia Beta w czwartek 13,5, dzisiaj 27,4 (po 40h). Boję się, że jest za mała i coś jest nie tak, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 4 cykl starań, pierwsza ciąża. Dolegliwości zero. Wizytę mam 4 września, chyba jajo zniosę do tego czasu...