Mama2018mama
Fanka BB :)
Licze na to ale mam taka ladna sukienke kupiona ma ta okazje ze teraz nie zrezygnuje z niej najwyzej zmienie wieczorkiem na innaUuu oby na sali weselnej byla klima
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Licze na to ale mam taka ladna sukienke kupiona ma ta okazje ze teraz nie zrezygnuje z niej najwyzej zmienie wieczorkiem na innaUuu oby na sali weselnej byla klima
Też mam ake długa z krótkim... A tutaj 34stopnie .Niezle a ja mam wesele i sukienke z dlugim rekawem... Ale to nic wytrzymam najwyżej później zmienię
A starszy brat jak ma na imie?Mój syn 14 miesięczny to Dawid i fakt, szatanek chociaż jego starszy brat to dopiero diabeł.....
Ja mam na 8.Ja też w czwartek idę na 15:40
Przestan! Pamietam slowa z jednej ciazy, nie codziennie bedziesz miala takie same objawy, ja nie mam zadnych poki co i korzystam a tez mialam jeszcze przed okresem i bolące piersi i brak smaku, a potem zrobilam bete jak juz objawy zanikly o wszystko gra jak najbardziej, cieszę sie ze masz dzis lepszy dzien :* nie zamartwiaj sieCześć dziewczyny... Życzę wam udanego weekendu....
Ja wstalam dzisiaj bez mdłości i już mam czarne myśli że jest coś nie tak
Hej gratulacje, nie przejmuj sie beta jest ok, nie liczy sie ile ale przyrost a przyrost jest extraCzesc Dziewczyny :*
Od razu wszystkim gratuluje
Cały czas Was podczytuje ale wkoncu chciałam sie odezwać i zacząć uczestniczyć w rozmowach ale piszecie jak szalone.
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i jakis strasznie martwią mnie wyniki bo wydają mi sie bardzo niskie poziomu odnośnie beta czy możecie popatrzeć na to swoim doświadczonym okiem ? Wizytę u Gina mam 03.09 czy nie za wczesnie ? Niby to bedzie 7 tydzień . A wyniki mam takie:
14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55
21.08 - beta 255 (4 tydz. 6 dzien)
miłego dnia❤
Gratulacje!Czesc Dziewczyny :*
Od razu wszystkim gratuluje
Cały czas Was podczytuje ale wkoncu chciałam sie odezwać i zacząć uczestniczyć w rozmowach ale piszecie jak szalone.
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i jakis strasznie martwią mnie wyniki bo wydają mi sie bardzo niskie poziomu odnośnie beta czy możecie popatrzeć na to swoim doświadczonym okiem ? Wizytę u Gina mam 03.09 czy nie za wczesnie ? Niby to bedzie 7 tydzień . A wyniki mam takie:
14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55
21.08 - beta 255 (4 tydz. 6 dzien)
miłego dnia❤
Gratulacje!
Beta jak u mnie i progesteron też, będziesz sprawdzała jeszcze przyrost? Kiedy miałaś ostatnia @? Chyba mamy podobnie
U mnie 13, ale ja mam cyjke 35 dnioweMysle ze sprawdzę jeszcze raz w przyszłym tygodniu tak dla pewności co sie tam dzieje Pierwszy dzien ostatniej @ 18.07 a u Ciebie ??
Mama2018 - dzieki za slowa otuchy !
Miło tu u Was