reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tak jakby czułam sie w ciazy kilka dni po owulacji, takie uczucie niewiem jak to wytłumaczyć nie chodzi o objawy tylko takie poczucie ze jestem w odmiennym stanie, jakby przez zyly krazyla szybciej krew i gorzej wygladam jak zajde w ciążę jestem nie do poznania na twarzy taka bardziej zmęczona a jak poraniałam to taki "zimny prysznic" ze nagle zaczelam sie czuc tak normalnie, miec więcej energii i wygladac dobrze, np w ciazy ktora zatrzymala sie w 11 tyg w dniu poronienia odzyskałam smak
Akurat tymi piersiami nie przejmowałabym sie bo raz bola raz nie
Dlatego dobrze,że spytałam,bo wczoraj czułam się tak świetnie,też odzyskałam smak i miałam mnóstwo energii (np w porównaniu z poniedziałkiem,kiedy to po prostu przeleżałam całe południe). Dziś rano znów miałam okropny ból,a teraz czuje się wyśmienicie. No i właśnie od wczoraj "nie czuje" się w ciąży...

reklama
Dlatego dobrze,że spytałam,bo wczoraj czułam się tak świetnie,też odzyskałam smak i miałam mnóstwo energii (np w porównaniu z poniedziałkiem,kiedy to po prostu przeleżałam całe południe). Dziś rano znów miałam okropny ból,a teraz czuje się wyśmienicie. No i właśnie od wczoraj "nie czuje" się w ciąży...
Hmm a kiedy masz wizytę? Może akurat u Ciebie to nic nie znaczy trzymam kciuki zeby objawy wróciły :)

Witam wszystkich mam nadzieje, że szczesliwie dołącze do grona mam kwietniowych, jestem 7 dni przed okresem test pozytywny :) wedlug obliczen rozwiazaie wychodzi na 28 kwietnia :)

Czy mi sie wydaje czy oprocz staraczek spotkalysmy sie juz kiedys kilka miesiecy temu na innym forum i mowilas ze narazie sie zegnasz bo nie chcesz juz szukac objawow itp? :) ale mogę sie mylic moglam Cie z kims pomylic :)Nie wiem czy isc wcześniej do lekarza czy czekac do 7tyg bo mnie boli macica tak po calosci i z tylu(od kilku dni), mam wrażenie jakby przez noc przez to mrowienie w niej urosla ze 2 rozmiary
A co do tych zanikających objawow pamietam w 1 ciazy przeczytałam takie slowa, że codziennie nie bedziesz miec takich samych objawow mogą byc mniejsze lub slabsze :) tak wiec tego ttzeba sie trzymać, uwierzcie ze jesli coś sie podzieje zle organizm da znać, mialam 2 ciążę biochemiczne i jedna poroniona w 11 tyg, za kazdym razem tego dnia dostawalam zimny prysznic i przestawalam byc w ciazy czułam to jakby coś ze mnie zeszlo
Tak wiec trzeba wyluzować i nie doszukiwać sie objawow lub ich braku :)
Czy to oznacza, że okres miałaś jakoś około 25 lipca i już wyszedł Ci pozytywny test? Jakiej firmy testem robiłaś?

reklama
Do góry